Challenge Solliciteren met succes

Wil jij binnenkort jouw droombaan veroveren? Maar merk je dat het solliciteren best lastig is?

Ik heb de afgelopen jaren heel wat gesprekken gevoerd met mensen die graag willen solliciteren. Ik merkte dat hun kennis over het solliciteren niet up-to-date is. Dat kan ik me goed voorstellen, voor sommige mensen is het enkele jaren geleden dat zij hebben gesolliciteerd.

Er is bovendien de afgelopen jaren heel wat veranderd rondom sollicitaties. Daarom heb ik besloten mijn kennis over solliciteren te delen. Ik heb de afgelopen jaren heel veel boeken gelezen over dit onderwerp, trainingen gevolgd en het internet afgestruind. Deze kennis gebruik ik om deelnemers aan mijn trajecten te ondersteunen wanneer zij gaan solliciteren. Nu ga ik deze sollicitatietips gratis delen, dus zorg dat je erbij bent.

Mariska Hidding

Als loopbaancoach hou ik van korte en krachtige acties. Ik kijk naar de positieve kant en werk met de deelnemers naar een oplossing, zodat de deelnemer (weer) met plezier naar het werk kan gaan. Solliciteren hoort hierbij en daar heb ik me dus uitgebreid in verdiept. Ik hou van korte en krachtige acties en zo is mijn challenge ook opgebouwd. Meer informatie kan je hier over mij lezen.

Gratis challenge

Van 30 oktober tot 3 november 2017 organiseer ik een gratis challenge waarbij je in twee weken tijd vijf e-mails ontvangt vol tips en inspiratie, zodat je meer succes hebt bij het solliciteren.

In de challenge wil ik de volgende onderwerpen bespreken:

  • Wat je moet weten voordat je solliciteert
  • Je uitstraling oftewel je personal branding
  • Tips hoe jij passende vacatures vind
  • Tips voor een positief opvallend cv
  • Tips voor een goed sollicitatiegesprek

Deze challenge is ook handig als je nog niet direct wil solliciteren. Je kan de informatie maar alvast in de pocket hebben. 🙂

Aanmelden voor de challenge kan via deze link.

Tof als je deze info wilt delen