Hé psst, ga jij met plezier naar het werk?

Als loopbaancoach ontmoet ik mensen die zelf de regie in handen willen nemen voor hun loopbaan. Zij zijn op een punt aangekomen dat ze nadenken over wat ze nu werkelijk willen en hoe ze dat kunnen bereiken. Vaak hebben ze daar al heel wat over nagedacht en is het één grote gedachtenbrei geworden. Als loopbaancoach ondersteun ik om antwoorden te vinden op loopbaanvragen. Ik hou een spiegel voor, confronteer vriendelijk, stel heel veel vragen en moedig aan.

Vragen werken met plezier

Beantwoord de volgende vragen eens:

  • Ik ga meestal met plezier naar mijn werk. ja/nee
  • Ik weet wat mijn talenten zijn en kan die goed inzetten in mijn werk. ja/nee
  • Ik weet wat voor mij belangrijk is in het werk en vind dat ook terug in mijn werk. ja/nee
  • Ik ken mijn drijfveren en deze passen bij mijn functie en werkomgeving. ja/nee
  • Ik ken mijn energiegevers en energielekken en doe werk wat mij energie geeft. ja/nee
  • Ik weet wat ik wil als volgende loopbaanstap en hoe ik dat kan waarmaken. ja/nee
  • Ik ben nu en in de toekomst aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. ja/nee

Kan jij alles met ‘ja’ beantwoorden? Top, jij hebt inzicht in wat jij te bieden hebt, wat belangrijk is voor jou en denkt na over je volgende loopbaanstap. Dat gun ik een ieder.

Nadenken over je loopbaan

Heb jij één of meerdere keren een vraag met ‘nee’ beantwoord, dan kan het handig zijn daar eens over na te denken. Praat er eens over met je omgeving of lees een boek over het onderwerp. Wat kan jij eraan doen om antwoord te vinden op je vraag?

Vanzelfsprekend kan je ook contact met mij opnemen. Ik help je graag helderheid te krijgen op bovenstaande vragen. Geen ingewikkelde sessies, maar gewoon goede gesprekken en oefeningen waardoor jij weet wat je te bieden hebt, wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Want werken met plezier, dat gun ik iedereen. Mail me op mariska@mefactor.nl

Nadenken loopbaan

Lees ook:

Tof als je deze info wilt delen