Training ‘Werken met meer plezier’

Wil jij meer uit jezelf en je loopbaan halen? Wil jij jouw sterke punten meer benutten? Wil jij optimaal tot je recht komen in je huidige of toekomstige functie? Wil jij met meer plezier naar je werk?

Meld je dan nu aan voor de

Training ‘Werken met meer plezier’

meld je direct aan

Inhoud training

In de training ‘Werken met meer plezier’ gaan we aan de slag met het inzichtelijk maken wat je talenten zijn en waar jij voldoening uit haalt in je werk. We bekijken hoe jij optimaal tot je recht komt in je huidige of toekomstige functie. Vervolgens verkennen we de mogelijkheden van jobcraften en welke mogelijkheden jij kunt inzetten, zodat je met meer plezier kunt werken. Je sluit de dag af met jouw persoonlijke plan van aanpak om te werken met meer plezier.

Werkwijze

De aanpak is luchtig, daadkrachtig en positief. Geen lange theorieën, maar vooral veel interactie en oefeningen. Mariska’s werkwijze is positief, intuïtief en oplossingsgericht. Deelnemers van haar workshops waarderen haar om de snelle vertrouwelijkheid die ze kan creëren in de groep. Ze wordt omschreven als motiverend, stimulerend en met kennis van zaken.

Resultaat

Na de training ‘Werken met meer plezier’ weet je als deelnemer wat voor jou belangrijk is om met meer plezier te werken. Je weet wat je talenten zijn en welke mogelijkheden jij kan toepassen om het werk nog leuker te maken, om zo optimaal tot je recht te komen in je loopbaan.

Wat levert deze training jou op?

  • Je weet beter waar je talenten liggen en wat je leuk vindt.
  • Je ervaart je eigen (meer)waarde.
  • Je krijgt veel handvatten om zelf aan het stuur van je loopbaan te zitten.
  • Een direct toepasbaar actieplan om met meer plezier te werken.
  • Meer plezier in je werk.

Trainer

Mariska Hidding heeft als missie medewerkers met plezier naar het werk te laten gaan. Daarvoor is het belangrijk dat de medewerkers hun talenten en drijfveren kennen. Met het inzetten van je talenten, kun je als medewerker het maximale uit jezelf halen. Waardevol voor jezelf, maar zeker ook voor de organisatie. Achterover leunen is er niet meer bij, medewerkers moeten hun kansen pakken en er uit halen wat er in zit. Mariska is NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Praktische zaken

Meld je direct aan via mariska@mefactor.nl.