Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

Wat kan ik voor jou doen?

Weer met plezier naar je werk? Ik help je daar graag bij!

ME- Factor

Als loopbaancoach voor aanpakkers kan ik jou op verschillende manieren helpen om weer vol energie en plezier naar je werk te gaan. Lees hier in mijn aanbod als loopbaancoach verder welke mogelijkheden er zijn en ontdek wat het beste bij jou past.
.
Heb je meer informatie nodig? Plan dan een telefonische of online afspraak van 20 minuten met mij in. Je krijgt minstens 2 gratis tips die je verder helpen.

Ik help jou graag om de regie over jouw loopbaan terug te pakken, met als resultaat: meer werkplezier. Als loopbaancoach bied ik jou de helpende hand om uit te vinden wat jij daarvoor nodig hebt. Hoe? Door samen aan de slag te gaan.

Wil jij jouw droombaan veroveren? Zorg dan dat je cv echt op orde is en je goed bent voorbereid op je sollicitatiegesprek. In deze coaching leer je nog veel meer over goed solliciteren.

Werk aan jouw persoonlijk leiderschap met de zeven stappen van de loopbaanboost, waarmee jij als ambitieuze beleidsmedewerker de regie pakt op je loopbaan en resultaten.

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in. Je kunt me het hemd van het lijf vragen, en ik help je graag om de juiste keuze te maken.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

Info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019 – 2022 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan