Plan een gratis skype / facetime sessie en krijg meteen handige tips om mee aan de slag te gaan.

Wat kan ik voor jou doen?

Weer met plezier naar je werk? Ik help je daar graag bij!

ME- Factor

Als loopbaancoach voor aanpakkers kan ik jou op verschillende manieren helpen om weer vol energie en plezier naar je werk te gaan. Lees hier in mijn aanbod als loopbaancoach verder welke mogelijkheden er zijn en ontdek wat het beste bij jou past.
.
Heb je meer informatie nodig? Plan dan een skype of facetime sessie van 20 minuten met mij in. Je krijgt minstens 2 gratis tips die je verder helpen.

Met plezier naar je werk, loopbaancoach ME-Factor Den Haag

Ik help jou graag om de regie over jouw loopbaan terug te pakken, met als resultaat: meer werkplezier. Als loopbaancoach bied ik jou de helpende hand om uit te vinden wat jij daarvoor nodig hebt. Hoe? Door samen aan de slag te gaan.

ME-factor | Aanbod loopbaancoach

Door het inzetten van de Talenten Motivatie Analyse brengen we een goed en helder inzicht in jouw talenten en motivatie. Dit online hulpmiddel zorgt er concreet voor dat er in kaart gebracht wordt, wat goed bij jou past en wat minder goed bij jou past.

Kijk wat ik voor jou kan betekenen en zorg dat jij weer met plezier naar je werk kan gaan.

Een loopbaan workshop biedt de medewerkers de mogelijkheid om in korte tijd kennis te maken met de onderwerpen en er een eerste stap in te zetten.

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in. Je kunt me het hemd van het lijf vragen, en ik help je graag om de juiste keuze te maken.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

Info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019 – 2022 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan