challenge Werken met meer plezier

Ga jij elke dag met plezier naar je werk? Of kan er wel meer plezier bij? In dat laatste geval nodig ik je van harte uit om mee te doen met de gratis challenge Werken met meer plezier.

Deze challenge is van 19 tot 30 maart 2018. Gedurende deze gratis challenge krijg je twee weken lang een mailtje met inspiratie, tips of een kritische vraag aan jezelf, zodat jij kunt werken met plezier. Op de bijbehorende besloten FB-pagina kan je hierop reageren.

Doe je mee? Aanmelden voor de mailtjes kan via deze link. De mailtjes bieden de basis voor de informatie, de reacties hierop kan je delen en lezen op FB.

Met deze challenge ga je zelf aan de slag om je werk leuker te maken, als medewerker heb je meer invloed op hoe leuk je je werk maakt dan je mogelijk in eerste instantie denkt.

AANMELDEN

Eerdere ervaringen

“Ik heb met veel plezier aan de challenge meegedaan. Dank je Mariska. Het is fijn om met andere ogen naar de dagelijkse dingen te kijken. En de verhalen en tips van de andere deelnemers niet te vergeten.”

“De challenge heeft mij laten inzien dat je veel zelf in de hand hebt. En moet houden….! Ik heb er zeker wat aan gehad en hoop dat ik er op de momenten dat ik het nodig heb toch even aan terug ga denken! Dank je wel!”