Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

Loopbaanadvies rijksambtenaren

Gratis loopbaanadvies voor rijksambtenaren

loopbaancoachtraject Den Haag | Leidschendam

Als jij de regie op je loopbaan wilt pakken

Wil jij je oriënteren op je loopbaanmogelijkheden of een overstap maken naar een andere baan? Zoek je meer verdieping in je huidige functie? Wil je beter en met meer energie tot je recht komen?

Rijksmedewerkers die aan hun loopbaan willen werken met hulp van een loopbaanadvies kunnen hiervoor vergoeding aanvragen bij het A+O fonds Rijk. Een aanvraag voor een vergoeding loopbaanadvies kan uiterlijk tot en met 31 december 2023. Met deze vergoeding hoef jij zelf niets hoeft te betalen.

Gratis loopbaanadvies rijksambtenaren

De regeling geldt voor rijksmedewerkers die drie jaar of langer in dienst zijn bij het Rijk en aan de slag willen met hun loopbaan. Dit loopbaanadvies kan je doen zonder dat je leidinggevende hiervan weet.

Controleer hier of je in aanmerking komt voor de subsidie.

Aanvraag loopbaanadvies
in vijf stappen

 1. Kies een Noloc-loopbaanadviseur, waarmee je een klik ervaart. Op noloc.nl vind je alle loopbaanadviseurs. Ik ben Noloc gecertificeerd loopbaanprofessional en ik vind het leuk jou te helpen bij je loopbaanvraag.
 2. Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak om te bekijken of het klikt en wat jouw loopbaanvraag is. Lees hier meer over mij, om alvast een beetje te leren kennen.
 3. Maak een account aan bij A+O fonds Rijk

Vraag een inlognaam en wachtwoord aan op: www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl.
Upload een kopie van jouw recente loonstrook als bewijs dat je bij het Rijk werkt.

 1. Upload de offerte van de loopbaancoach
 2. Declareer de vergoeding

Schriftelijke rapportage

Aan het eind stellen we samen een schriftelijke rapportage op waarbij de volgende elementen inzitten:

 • Bespreking uitslag gesprekken;
 • jouw competenties;
 • je ontwikkelingsmogelijkheden;
 • de mate waarin jouw potentie volgens mij en je eigen inzicht daarin op elkaar aansluiten;
 • inschatting van jouw arbeidswaarde;
 • een persoonlijk en concreet advies over hoe je met je loopbaan om kan gaan.

Het loopbaanadvies hoef je niet te delen met je werkgever. Wel moet je verklaren dat je het loopbaanadvies schriftelijk hebt ontvangen.

Gratis loopbaanadvies rijksambtenaren,

zodat jij kan blijven werken met plezier!

Lees hieronder hoe anderen mijn coaching hebben ervaren.

Het traject heeft mij een aantal inzichten opgeleverd

Het traject heeft mij persoonlijk een aantal inzichten opgeleverd waar ik, hopelijk, de rest van mijn loopbaan profijt van ga hebben. Het traject was fijn, met een duidelijke scope en einddoel. In het traject waren de genomen stappen om het einddoel te bereiken mij steeds duidelijk, ik begreep waarom ik moest doen om tot mijn ontwikkelplan te komen. Mariska is een prettig persoon waarmee ik ook echt zaken die mij dwarszitten kan bespreken. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat alles goed concreet gemaakt werd, daardoor is het voor mij helder wat ik kan doen of moet doen om iets een bepaalde richting in te bewegen.

Patrick

Het traject was prettig en gestructureerd

Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen. Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk.

Marcel

Beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden

Ik ben met Mariska een loopbaantraject begonnen omdat ik goed in kaart wilde hebben wat bij mij past qua werk en waar ik gelukkig van word. Door praktijkoefeningen en gesprekken heb ik een beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, verder heb ik mijn CV in een moderner jasje gestoken en veel praktische tips ontvangen

Sandra

Mariska is een heel goede en positieve coach. Dankzij haar werkboek en kritische vragen ben ik meer te weten gekomen over mezelf en mijn carrièrewensen. Dankzij haar tips heb ik een goede cv en sollicitatiebrief geschreven en ben ik aangenomen op een functie die ik graag wilde bemachtigen!”

Monique

Gratis loopbaanadvies voor rijksambtenaren

Investeer in jouw werkplezier
gratis voor rijksambtenaren ivm subsidie

Mijn coaching to the point, praktisch en motiverend. Dat levert voor jou namelijk de beste resultaten op.

Concreet is dit wat jij krijgt:

 1. We plannen samen zes individuele gesprekken, bij mij op kantoor in Leidschendam (goed bereikbaar én gratis parkeren) of via Zoom.
 2. Je gaat aan de slag met het werkboek ‘Aan het stuur van je loopbaan’, met daarin veel vragen en praktische opdrachten;
 3. Tijdens het traject kun je altijd op mij terugvallen voor support en feedback per e-mail;
 4. Je ontvangt van mij een persoonlijke cv-check.

Denk jij ‘Dat wil ik ook!’? Neem dan direct contact met mij op.

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor jou is?

Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in. Je kunt me het hemd van het lijf vragen, en ik help je graag om de juiste keuze te maken.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

Info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan