Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

Hoe vind ik een baan die echt bij me past?

Hoe vind ik een baan die echt bij me past?

Na het lezen van het e-book

  1. Weet je hoe je een baan kan vinden die echt bij jou past
  2. Kan jij gericht gaan solliciteren
  3. Vergroot je kans op succes bij de sollicitatie

Ontdek je droombaan met deze 10 tips

Je hebt het niet meer helemaal naar je zin op je werk en betrapt jezelf erop dat je steeds vaker vacatures bekijkt. Onlangs merkte je nog dat je jaloers werd op je collega, toen hij vertelde dat hij een nieuwe baan had gevonden. Enthousiast vertelde hij over zijn nieuwe uitdagingen en tegelijkertijd zakte bij jou de moed in je schoenen.

Jij wil ook zo graag een baan waar je weer echt helemaal blij van wordt, zodat je weer met trots en enthousiasme kan praten over je werk. Iets wat je nu al een tijd niet meer doet.

Maar bij het scrollen door vacatures vind je steeds niets dat écht bij jou past. Je weet ook niet precies wat je zoekt, je zoekt gewoon leuk werk. Zo moeilijk kan het toch niet zijn? O ja, toch wel want die droombaan heb je nog niet gevonden.

Met dit e-book ‘Hoe vind ik een baan die echt bij mij past?’ kan jij met de tien tips jouw droombaan ontdekken. Vraag hem nu gratis aan.

Stel je voor dat je precies weet wat jouw droombaan is.

Stel je voor dat je precies weet wat jouw droombaan is. Dan kan je gericht actie ondernemen om deze droombaan te gaan bemachtigen. Wat een rust zou dat geven als je eindelijk weet wat jouw volgende loopbaanstap gaat worden. Niet meer piekeren wat het nu in hemelsnaam moet zijn, maar duidelijkheid ervaren en op je doel afgaan.

In dit e-book deel ik tien tips voor je om je te helpen bij het vinden van een baan die écht bij jou past. Helemaal gratis.

Wat je leert met dit e-book

Een goed zelfonderzoek voorafgaand aan het sollicitatieproces helpt je om gerichter te zoeken, je kans op succes te vergroten en een weloverwogen beslissing te nemen. In het e-book neem ik je mee met welke vragen jij kan onderzoeken om duidelijk te krijgen wat jouw droombaan is.

Van het onderzoeken van je kwaliteiten en drijfveren tot het analyseren van vacatures en het hebben van lef: ik ga je laten zien hoe je het beste uit jezelf kunt halen en die droombaan kunt bemachtigen.

Met deze tips heb jij binnen no-time inzicht welke baan bij jou past.

Voor wie is het e-book?

Het e-boek is voor jou geschikt als je niet bang bent om verantwoordelijkheid te pakken voor je werk en je beslissingen. Jij neemt zelf de regie in handen en bent bereid om kritisch naar jezelf te kijken.

Jij hebt het lef om actie te ondernemen. Je laat je niet tegenhouden door obstakels. In plaats daarvan ben je bereid hard te werken en te zoeken naar oplossingen om je doelen te bereiken. Kortom, jij bent een aanpakker.

Loopbaancoach voor aanpakkers

Mijn naam is Mariska Hidding, loopbaancoach voor aanpakkers. Ik hou van praktisch en to the point. Zelf heb ik ook de zoektocht gehad om uit te vinden wat nu echt de baan was waar ik weer blij van zou worden. Die heb ik als loopbaancoach en projectleider gevonden. Sinds negen jaar ben ik loopbaancoach en begeleid aanpakkers om te werken met plezier. Er gaat veel tijd in het werk zitten, dus werk mag ook gewoon leuk zijn. Toch? Met dit e-book kan jij ontdekken wat jouw droombaan is.

© 2023 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design