Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

Ontwikkel & investeer in jezelf. Volg een loopbaan workshop.

ME-Factor biedt verschillende workshops om nieuwe vaardigheden aan te leren of om te ontdekken waar je nu staat in je loopbaan.

Zoek je een interactieve, inspirerende en praktische loopbaan workshop voor je organisatie, (loopbaan)evenement of individuele werknemers? Mogelijk voor een vitaliteitsweek of als aanvulling op de huidige loopbaanactiviteiten.

Kies een van onderstaande acht loopbaan workshops of neem contact met me op voor een passend idee. Ik organiseer workshops die bijdragen aan het versterken van het loopbaanbewustzijn en loopbaanvaardigheden van de deelnemers. Het is belangrijk dat medewerkers alles uit zichzelf kunnen halen. Met de onderstaande workshops over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en werkplezier gaat dat lukken.

Een loopbaan workshop biedt de medewerkers de mogelijkheid om in korte tijd kennis te maken met een onderwerpen en eerste concrete stappen te zetten.

Praktische informatie loopbaan workshops

Een loopbaan workshop bied ik doorgaans in-company aan. Workshops kan ik aanpassen en in overleg met de opdrachtgever verder ontwikkelen. Mocht je als individu interesse hebben, laat het me weten. Een workshop duurt 3 uur. Per workshop is er plaats voor maximaal acht deelnemers.

Onderstaande workshops van een dagdeel heb ik meerdere malen met succes gegeven:

  • Echte doe-workshops. Boordevol energie en praktische opdrachten.

  • Een interessant vakinhoudelijk en carrièregericht workshopprogramma

  • Gegeven door enthousiaste trainer

  • Lees eerdere ervaringen hier: Referenties

Kies uit onderderstaand acht workshops

null

Durf te dromen - Wat wil ik?

In deze workshop gaan we aan de slag om beter te kunnen benoemen waar jouw ambities liggen. We onderzoeken wat voor jou belangrijk is in je werk en welke loopbaandromen jij hebt. Aan het eind van de workshop kan jij je buurman uitleggen welke loopbaandromen jij hebt, zodat je gerichter aan de slag kunt om dat te gaan realiseren.
null

Talenten - Wat kan ik?

Kan jij direct benoemen wat je goed kan? Of vind je dat lastig? Veel mensen vinden het lastig om te benoemen wat ze goed kunnen. Om het woord talenten al helemaal niet uit te durven spreken. Iedereen heeft zijn sterke punten. Je sterke punten, je kwaliteiten, zijn juist die dingen die je gemakkelijk afgaan. Je hoeft er minder moeite voor te doen en daarom is het soms lastig om het dan een talent te noemen.

In deze workshop gaan we je talenten zichtbaar maken, zodat jij na afloop prima kan benoemen wat jouw talenten zijn. Handig om in te zetten bij een sollicitatie of voor het kiezen van een vervolgstap.

null

Personal branding - laat jezelf zien

Je werkt hard, zeg gerust keihard, maar je wordt te weinig gevraagd voor de opdrachten die bij jou passen. Wordt er op de afdeling een mooie klus weggegeven, gaat je collega ermee vandoor. Terwijl het jou op je lijf geschreven is. Daar moet verandering inkomen.

Wil je meer opvallen, op het werk of voor een nieuwe opdracht of functie? Er zijn vele redenen om jezelf meer te laten zien. Deze workshop helpt jou daarbij. In deze workshop krijg je uitleg wat personal brandig is en hoe je het kunt inzetten. Je gaat zelf aan de slag met dit onderwerp en denkt na wat jij kan inzetten om meer gezien te worden op het werk.

null

Job craften - creëer de baan die bij je past

Je werk vind je niet meer zo leuk als voorheen. Toch heb je het idee dat er meer uit je functie te halen is. Hoe kan je een nieuwe functie creëren zonder van baan te veranderen? Dat ga je leren in deze workshop. In deze workshop  behandelen we vier manieren van jobcraften, vier manieren waarop jij je baan leuker kan maken. Je maakt ook zelf een plan om hier direct mee aan de slag te gaan.
null

Linkedin - Wat kan je ermee en hoe werkt het?

Waarom zou je een LinkedIn profiel hebben en wat doe je er nu eigenlijk mee? In deze workshop gaan we nader in op deze vraag, maar krijg je ook uitleg hoe je je profiel kunt opbouwen en je netwerk kan uitbreiden. Dan is de basis klaar en wat dan? Wat kan je met LinkedIn doen?

In deze workshop krijg je de tips, thuis mag je aan de slag met het daadwerkelijk maken. In deze snelle, interactieve workshop krijg je de do’s en dont’s voor een goed LinkedIn profiel, zodat je optimaal gebruik kunt maken van dit sociale netwerk.

null

Pimp je cv

In circa 10 seconden bekijkt een recruiter of je cv interessant is voor de vacature of niet. Belangrijk is dus dat je cv inhoudelijk en visueel aantrekkelijk is. Hoe? Daar gaan we in de workshop mee aan de slag. Ik laat je zien waar een cv anno nu aan moet voldoen om positief op te vallen. Je gaat zelf ook actief aan de slag. Aan het eind van de workshop heb jij minimaal vijf actiepunten om je cv nog aantrekkelijker te maken.
null

Netwerken- nuttig en leuk!

Ontdek de voordelen van de juiste mensen kennen en hoe je dat aanpakt.
Netwerken, bij sommige mensen loopt alleen bij het woord al de rillingen over de rug. Maar netwerken is heel handig en kan gewoon leuk zijn. In deze workshop krijg je tips hoe ook jij kan netwerken op een manier die bij jou past. En nee, dat netwerken doe je echt niet alleen op een netwerkborrel.
null

Aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt

Een workshop over employability. Ontdek hoe aantrekkelijk jij bent op de arbeidsmarkt en hoe je dat kunt verbeteren. Bewegen in je loopbaan heeft de toekomst, je gaat ervaren dat het leuk en interessant is om daar zelf actief mee bezig te zijn. Je leert de ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt en hoe jij daar handig gebruik van kan maken. Aan het eind van de workshop heb jij meer inzicht hoe jouw positie is op de arbeidsmarkt en hoe je dat kunt verbeteren.

Twijfel je nog over één van de loopbaan workshops? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in. Je kunt me het hemd van het lijf vragen, maar ik help je graag om de juiste keuze te maken.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK- nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019 – 2023 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: Prisca Visser