Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

Loopbaanboost

Ben jij toe aan een volgende stap in je ontwikkeling?

Pak de regie op je loopbaan

Je ervaart te weinig impact in je werk, je vraagt je af hoe het de anderen lukt om hun plannen voor elkaar te krijgen. Jouw plannen? Ach, je vaart wat mee met de flow en ziet wel wat er op jouw pad komt. Daar wil je verandering in brengen. Jij wilt helder hebben wat jouw focus wordt en hoe jij jouw plannen ook voor elkaar krijgt.

Herken jij dit?

 • Je werkweet zit vol opdrachten van anderen, maar tijd voor de projecten die jij belangrijk vindt heb je niet.
 • Je ziet de talenten van anderen, maar hebt eigenlijk geen idee waar je zelf nu echt goed in bent.
 • Je wilt groeien in je werk, maar in welke richting is jou nog niet helder.

Je werkt al een aantal jaar in deze functie en merkt dat het tijd is om jezelf verder te ontwikkelen. Niet op inhoudelijk vlak, dat zit wel goed. Jij wilt je ontwikkelen met een persoonlijk programma. Een traject waar je naar jezelf kijkt en leert om effectiever te zijn in je werk. Het is tijd om in jezelf te investeren.

De loopbaanboost is bedoeld voor aanpakkers met een meerdere jaren werkervaring, alleen zij die bereid zijn om in zichzelf te investeren en goed naar zichzelf durven te kijken.

Werk aan jouw persoonlijk leiderschap met de zeven stappen van de loopbaanboost, waarmee jij als ambitieuze beleidsmedewerker de regie pakt op je loopbaan en resultaten.

Hoe schrijf je een goed persoonlijk profiel op je CV?

De zeven stappen van de loopbaanboost

Tijdens de loopbaanboost doorloop je de volgende zeven modules:

 • Inzicht in je kwaliteiten en drijfveren

  Je vult thuis de online vragen in voor de Talenten Motivatie Analyse. Na het maken van de TMA ontvang je een uitgebreide rapportage. Maar liefst 44 talenten en 23 drijfveren worden gemeten.

 • Inzicht in je gedrag en handelen

  We gaan dieper in op jouw sterke en minder sterke punten. Hoe kan je deze het beste inzetten?

 • Ambitie verkennen

  Met diverse oefeningen ga jij meer helderheid krijgen op wat jouw ambitie is. Met deze oefeningen kan jij beter keuzes maken op wat jij echt belangrijk vindt.

 • Focus aanbrengen

  Met een duidelijke ambitie alleen ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat je focus houdt in een druk programma? Je wilt tijd en energie behouden voor de zaken die je echt belangrijk vindt.

 • Jezelf presenteren

  Zichtbaarheid binnen en buiten de organisatie is van belang om van jouw plannen werkelijkheid te maken. We gaan in gesprek hoe jij jezelf kan presenteren op een manier die bij jou past.

 • Omgeving in zicht

  Om jouw plannen werkelijkheid te maken is je omgeving van groot belang. Met oefeningen krijg jij meer zicht op jouw omgeving en begrijp je beter welke acties handig zijn om anderen mee te krijgen in jouw plannen.

 • Persoonlijk manifest

  Het zou zonde zijn als jouw ontwikkeling stopt na de loopbaanboost. Dus om ook de periode hierna gefocust te blijven, stel jij jouw persoonlijke manifest op. Een document dat jou energie en richting geeft.

Traject loopbaanboost

Bij de Loopbaanboost horen opdrachten die je thuis voorbereid. Dit versnelt het proces, niet alleen tijdens de gesprekken word je aan het denken gezet, ook daarbuiten.

Tijdens de Loopbaanboost word je uitgedaagd het beste uit jezelf en je werk te halen. Dit gebeurt tijdens de gesprekken, maar ook door de praktijkgerichte oefeningen die je tussen de gesprekken uitvoert, waarbij je gebruik maakt van ondersteunende theorieën en methodieken

We gaan het hebben over de ambities die je hebt, over hoe je de zaken handig kunt aanpakken. Daarnaast gaan we het hebben over hoe je jezelf laat zien binnen en buiten de organisatie. Dit coachingstraject helpt je groeien in je werk en als persoon.

Inhoud traject loopbaanboost

Zeven individuele gesprekken

Talenten Motivatie Analyse (TMA) met uitgebreide rapportage

Diverse opdrachten die je aan het denken zetten

Support en feedback per e-mail gedurende het traject

Een jaar toegang tot het online programma Loopbaanboost met diverse interessante artikelen, filmpjes en oefeningen

Dit is wat je gaat leren:

Je krijgt inzicht in je persoonlijke talenten en motivatie

Je ontwikkelt een visie op jouw rol en invloed in de organisatie

Je weet hoe je je energie kunt behouden en kan inzetten

Je krijgt inzicht in relevante krachtenvelden en stakeholders binnen je organisatie

Je ontdekt hoe je effectief impact kan creëren

Je schrijft je persoonlijk groeidocument, zodat je ook na de loopbaanboost bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat

Je werkt aan je persoonlijk leiderschap; jij pakt de verantwoordelijk voor jouw loopbaan en je succes. In dit traject maak je keuzes en ontwikkel je het vertrouwen dat je dat kunt.

Over Mariska – loopbaancoach voor aanpakkers

Werken met plezier is voor mij het aller-allerbelangrijkste. En dat gun ik jou ook!

Als loopbaancoach begeleid ik aanpakkers die op zoek zijn naar een andere baan, vastlopen op hun huidige werk of behoefte hebben aan een sparringpartner die onbevooroordeeld meekijkt. Nadat ik opgroeide op het hoveniersbedrijf van mijn vader, ging ik werken bij de brandweer. Ik werk graag met mensen die hun handen uit de mouwen steken en moeite willen doen om tot een gewenst resultaat te komen.

Lees hoe anderen de coaching van Mariska Hidding van ME-Factor in Leidschendam, omgeving Den Haag, hebben ervaren. Misschien is dit ook iets voor jou?

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

Ik ben gegroeid tijdens de sessies

Ik ben nog steeds super blij met het traject dat ik bij je heb gevolgd. En om het specifiek te maken: om vooral van mijn sterke punten te ‘’genieten’’ en die te gebruiken/toe te passen in mijn werk. Ook is ons traject een duwtje in mijn rug geweest om vooral ook mijn ogen en oren open te houden voor nieuwe uitdagingen binnen de organisatie. Onlangs ben ik begonnen met een tijdelijke klus binnen afdeling X. Zo leer ik de organisatie en collega’s toch weer op een andere manier kennen. Ik heb echt het gevoel dat ik tijdens onze sessies ben gegroeid.

Bas

Ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling? Wil je verder groeien in je werk en als persoon? Dan is de Loopbaanboost echt wat voor jou.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK-nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.