Loopbaancoach voor aanpakkers

Je bent een aanpakker, werkt al een aantal jaar in deze functie en het leuke is er inmiddels wel vanaf. Met plezier naar je werk ga je allang niet meer. Sterker nog, op zondagavond zit jij chagrijnig op de bank te piekeren over je nieuwe werkweek.  Je bent kortaf tegen je partner en kinderen doordat het niet lekker loopt op je werk en je hebt geen idee hoe je dat kan aanpakken.

Je wilt zo graag weer met energie naar je werk en met energie thuiskomen. Je wilt op het werk die taken doen waar je goed in bent en die je leuk vindt. Dat je weer enthousiast kan reageren op nieuwe voorstellen in de organisatie. Je wilt positief uitgedaagd worden op je werk.

Het is je inmiddels duidelijk; er moet wat veranderen op je werk. Toch vind je het lastig te bepalen welke stappen je kunt zetten. Je hebt zelfs al een paar keer gesolliciteerd, maar werd niet eens uitgenodigd. Wat een domper. Toch blijft het knagen, langer doorgaan op deze manier gaat het ook niet worden. Je werkplezier is ver te zoeken en de uitdaging is weg. Je wilt weer werken met plezier.

Herken je dit:

  • Je werk kost je te veel energie;
  • Je hebt geen idee waar je echt goed in bent;
  • Je wilt mogelijk een stap maken in je loopbaan, maar hebt geen idee wat dat kan zijn;
  • Je hebt al een paar keer gesolliciteerd, maar dat leverde niets positiefs op;
  • Solliciteren op een nieuwe functie vind je spannend;
  • Je collega of vriend(in) is helemaal blij met zijn/haar nieuwe baan en dat wil jij ook;
  • Als je eerlijk bent, ben je wat verzuurd over je werk;
  • Je wilt werk waar je weer met plezier naar toe gaat.

Dit moet anders. Of blijf jij naar je werk sukkelen? Terwijl je energie wegdruipt en je humeur steeds slechter wordt. Hoe lang wil jij dit volhouden? Hoe lang praat je dit goed voor jezelf? Op deze manier volhouden tot aan je pensioenleeftijd kan ook, maar dan heb je nog vele jaren te gaan.

Blijf niet hangen in excuses en ga nu aan de slag met jouw loopbaan. Pak de regie op je loopbaan.

Aanbod ME-factor bekijken

Ervaringen van anderen

“Mariska is een heel goede en positieve coach. Dankzij haar werkboek en kritische vragen ben ik meer te weten gekomen over mezelf en mijn carrièrewensen. Dankzij haar tips heb ik een goede cv en sollicitatiebrief geschreven en ben ik aangenomen op een functie die ik graag wilde bemachtigen!” – Monique 

“Werkende met Mariska heb ik haar leren kennen als een enthousiast en oprecht persoon. Haar workshops bieden je een kijkje in de spiegel en zijn een goede reflectie op jezelf, maar geven daarnaast ook een inzicht in hoe je collega’s zichzelf en elkaar bekijken. Mariska is zodoende een verrijking voor een organisatie en de personen met wie zij samenwerkt.” – Carel 

Lees hier meer ervaringen.

Voor medewerkers bij de brandweer heb ik de site https://brandweer-loopbaan.nl opgesteld. Neem snel een kijkje. 🚒