Mariska Hidding

Hi, ik ben Mariska en sinds enkele jaren begeleid ik aanpakkers (m/v) als loopbaancoach.

Loopbaancoach voor aanpakkers

Opgegroeid op het hoveniersbedrijf en tuincentrum van mijn vader en vanaf mijn 19eactief bij de brandweer ben ik gewend om te werken met aanpakkers. Ik hou van de mannen en vrouwen die de handen uit de mouwen halen en aan de slag gaan. Gedurende het harde werken komt er soms een moment dat het belangrijk is om na te denken over je vervolg van je loopbaan, daar help ik je graag bij. 

Werken met plezier

Werken met plezier is heel belangrijk voor mij. Het is dan ook mijn grote drijfveer om te zorgen dat de mensen met wie ik werk, ook met plezier naar hun werk gaan. 

Mijn coachgesprekken zijn praktisch ingesteld. Ik heb een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van aanpakkers naar een nieuwe, passende functie. Ik luister met oprechte interesse naar jouw verhaal. Het leren om inzicht te krijgen in jouw talenten en te zoeken waar jij écht blij van wordt; ik vind het fantastisch! 

Meer over mij

  • Getrouwd met een aanpakker en moeder drie tieners
  • Stiekem luister ik heel graag naar ‘het foute uur’ onder het genot van een heerlijke cappuccino
  • Wat in mijn kop zit, zit niet in mijn … Ik hou van directe actie en kom graag ‘to the point’
  • Podcasts luisteren, in gesprek gaan met mensen, trainingen/opleidingen/workshops volgen en nieuwe dingen proberen; ik hou ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen

Daarnaast ben ik dol op social media. Volg me gerust op LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter!

Vragen over je loopbaan?

Waar loop jij tegenaan in jouw baan? Moet of wil je gaan nadenken over een nieuwe uitdaging of wil je advies? Laat het me weten en ik informeer je over de mogelijkheden.

Ik wil contact

Voor medewerkers én voor organisaties

Mensen die gelukkig zijn in hun loopbaan zijn gezonder en vitaler. Maar medewerkers die met plezier naar hun werk gaan zijn ook waardevol(ler) voor hun organisatie. En zo snijdt het mes aan beide kanten.

Ruim twintig jaar werkervaring

Inmiddels heb ik ruim twintig jaar werkervaring in diverse functies bij de brandweer, als leidinggevende, adviseur en coach. Ook heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waardoor ik mijzelf nu onder meer Noloc Erkend Loopbaanprofessional mag noemen. Daarnaast noem ik mezelf ook strategisch HR-adviseur. Want waar ik ook kom, ik zit vol ideeën en initiatieven om duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten en het beste uit de medewerkers én de organisatie te halen. 

Mariska Hidding – loopbaancoach

Kan ik jou helpen?

Anderen noemen mij een doortastende, enthousiaste en vastberaden (loopbaan)adviseur. Mijn aanpak staat bekend als to the point, praktisch en motiverend. Maar natuurlijk hoef je mij niet alleen op mijn verhaal en mijn blauwe ogen te geloven. Bekijk gerust eens mijn referenties.