Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

Mariska’s favorieten

Favoriete boeken voor jouw loopbaan

Hieronder staan mijn favoriete boeken voor jouw loopbaan.

Je wordt doorgestuurd naar de verkoper van het product of dienst.

Het boek geeft inzicht in stress en onruststokers in je leven. Het geeft tips om productiever te zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Het geeft rust, overzicht en controle.

GRIP zet heel helder uiteen hoe je je werk structuur geeft. Je gaat niet alleen efficiënter aan de slag, maar vooral effectiever. En zodra je grip hebt, ontstaat er ruimte voor grotere plannen en levensdromen. In dit boek geen eindeloze theorieën, maar eenvoudige, concrete stappen.

Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt inzetten.

Het is dé handleiding om direct praktisch aan de slag te gaan met jouw zoektocht naar ander werk. De opdrachten en tips geven je een uitstekend handvat om jouw droombaan te bemachtigen.

Een absolute klassieker, wereldwijd door miljoenen mensen gelezen. Stephen Covey leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privé-leven en gezinsleven kunnen verbeteren.

Job crafting is het aanpassen van je werk, waardoor het beter aansluit bij wie je bent, wat je wilt, wat je kan en wat je drijft.

Dit werkboek helpt je om je werk aan te passen zodat het beter bij jouw talenten en energie past.

Op deze pagina wordt gebruikt gemaakt van affliliate links. Dat betekent dat jij de gewone prijs betaalt voor het product en ik een klein percentage vergoeding hiervoor krijg. Je bestelt de producten bij de aanbevolen partij.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

Info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Instagram:

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019-2022  ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan