Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

onlinetraining

Vind de baan die écht bij je past.

Al langere tijd werk je in dezelfde functie en je plezier in je werk is stukken minder geworden. Waar je voorheen nog met heel veel plezier naar je werk ging en over je werk vertelde, merk je nu dat dat niet meer het geval is.

Het enige positieve aan je werk zijn je collega’s en de vrijheid die je hebt.

Je wordt niet meer uitgedaagd in werkzaamheden en eigenlijk zie jij elke week weer op tegen het moment dat je weer gaat werken.

Het moet veranderen, want je baan kost je energie. Je komt futloos thuis en kan steeds minder mooie dingen aan je baan opnoemen. Hierdoor ben je thuis niet meer de gezelligste, het valt ook je partner op.

Je hebt de laatste tijd mogelijk al wel eens gesolliciteerd op andere functies, heel diverse functies, maar je bent het steeds (net) niet geworden. Je weet ook niet precies wat je wilt en een nieuwe functie is ook wel heel spannend.

Je bent moe. Je wilt gewoon weer werken met plezier.

Tijd voor actie; doe mee met de online training Vind de baan die echt bij je past

In mijn online training neem ik jou mee in de stappen die jou gaan helpen om een baan te vinden die bij je past. Ik deel vijf stappen om voor jezelf helderheid te creëren. Zodat je vervolgens op zoek kan gaan naar een baan waar je weer blij van wordt.

Sluit je aan? Op woensdag 21 juni van 19.45 tot 20.30 uur geef ik een webinar over hoe jij de baan vindt die echt bij je past. Meld je aan via onderstaande link, dan ontvang jij alle informatie in je mailbox.

© 2023 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design