Referenties en opdrachtgevers

Diverse opdrachtgevers

Ik bied naast loopbaanbegeleiding, coaching en sollicitatietrainingen ook ad interim adviesdiensten. Ik werk en werkte onder ander voor de volgende (brandweer)organisaties:

 • Veiligheidsregio Haaglanden
 • Veiligheidsregio Hollands-Midden
 • Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
 • Brandweer Gelderland-Zuid
 • Brandweer Flevoland
 • Veiligheidsregio Utrecht
 • Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland
 • Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
 • Rotterdam The Hague Airport

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Ik wil meer weten

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk hier voor mijn aanbod.

Ervaringen coaching

De afgelopen jaren heb ik heel wat mensen mogen coachen. Lees hier enkele ervaringen die zij hebben met mij als loopbaancoach:

Sander: “Voel me beter in mijn vel en kan sneller en adequater reageren op de situatie / personen. Natuurlijk kan het altijd beter maar dat zie ik nu als een leerproces wat tijd kost. Het stemmetje op mijn schouder is nu positief ingesteld ipv “dat heb je weer verklooit” Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor je hulp, luisterend oor, zelfreflectie en opdrachten.”

Carel: “Werkende met Mariska heb ik haar leren kennen als een enthousiast en oprecht persoon. Haar workshops bieden je een kijkje in de spiegel en zijn een goede reflectie op jezelf, maar geven daarnaast ook een inzicht in hoe je collega’s zichzelf en elkaar bekijken. Mariska is zodoende een verrijking voor een organisatie en de personen met wie zij samenwerkt.”

“Het coachtraject heeft mij heel veel opgeleverd”

Ilona: “Het traject heeft mij heel veel opgeleverd. Door de opdrachten en de gesprekken met jou ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik inzicht gekregen in wat ik met mijn werk wil. Voordat ik aan het traject begon, dacht ik dat het voor mij tijd was om het roer qua werk om te gooien. Tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk blij ben met waar ik zit, maar dat ik mijn werk en takenpakket anders moet inrichten. Dat was voor mij echt een eyeopener en ik had van te voren niet gedacht dat dat het resultaat van het traject zou zijn.”

Robin: “Ik heb Mariska leren kennen naar aanleiding van het bijwonen van de workshops ‘Wat wil ik?- Wat kan ik? en Hoe laat ik mezelf zien?’, die zij als trainster gaf. Mariska is een bijzonder vrolijke en positief ingestelde trainster, die door middel van haar creatieve en interactieve methodes ervoor weet te zorgen dat je als deelnemer een compleet inzicht krijgt in je eigen identiteit en doelstellingen. Verder slaagt zij erin om de deelnemer te motiveren zodat hij/zij hiermee actief aan de slag gaat.”

Lees hier verder over een loopbaantraject.

Reacties workshops

 • Prettig, informatief en activerend.
 • Kort en krachtig en uitnodigend tot actie (inspirerend)
 • Informatief, verhelderend en inzichtelijk
 • Informeel en van een hoog professioneel gehalte.
 • Positief, leuk overzichtelijke presentaties en 3 leerzame avonden
 • Duidelijke enthousiaste uitleg
 • Heel informatief en nuttig, vooral om een idee te krijgen over de hedendaagse manier(en) om werk te vinden.
 • Zeer verrassend! Ik heb veel informatie van je gekregen. Uitgebreide workshops. Je nam de tijd om vragen te beantwoorden en kijkt niet op de klok en hand-out nagestuurd. Prima tips en ik kan er gelijk mee aan de slag.
 • Je geeft aandacht en hebt een prettige presentatie gegeven. Zeer verzorgd.
 • Professioneel advies in een ongedwongen setting.
 • Veel nuttige tips die gebaseerd zijn op hoe de huidige arbeidsmarkt werkt.
 • Onwijs bedankt voor een zeer boeiende en leuk opgezette workshop met veel interactie tussen jullie en de medecursisten. Vooral het ontdekken van elkaars talenten tijdens de een op een gesprekken waren zeer bijzonder om te doen. Mijn hartelijk dank daarvoor.
 • Ik vond Mariska Hidding een zeer inspirerend en bevlogen spreker die het doel van de workshop en de planning niet uit het oog verloor. Veel dank voor de mooie workshop.
 • Complimenten voor de de gastspreker! We zijn flink aan het werk gezet, met leuke opdrachten!

Lees hier over de verschillende workshops.

Klinkt goed, wat kan je voor mij betekenen?