TMA Talentenanalyse

Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden van deze analyse. TMA staat voor Talent Motivatie Analyse. Het geeft je als deelnemer een goed en helder overzicht in je talenten en competenties, waardoor je betere keuzes kunt maken voor het vervolg van je loopbaan.

Ik wil meer weten over de TMA

In kaart

De TMA Talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten van mensen in kaart. Hieruit kunnen 53 competenties worden gemeten. Het geeft daarbij het inzicht op welke werkgebieden je het meest talentvol en gemotiveerd kan functioneren. De TMA Talentenanalyse zet ik in bij loopbaan-, coaching-, en ontwikkeltrajecten. De TMA Talentenanalyse gaat uit van de positieve punten, het is niet veroordelend en biedt veel inzicht in je persoonlijkheid.

Online

Je maakt online de TMA-analyse. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag welke je invult achter je computer. De vragenlijst bestaat uit stellingen en gedragsitems waaruit je steeds moet kiezen welke het beste bij jou passen.

Rapportage

De TMA Talantenanalyse geeft adviezen over de ideale werkomgeving, leer- ontwikkelstijl en de aanleg voor 53 competenties. Vlak voor het terugkoppelgesprek ontvang je je rapportage. De rapportage is een persoonlijkheidsomschrijving met zaken als sterke kanten, valkuilen, ontwikkelpunten, ideale werkomgeving en leer- en ontwikkelstijl. Het is zowel grafisch als tekstueel opgezet, zodat je snel inzicht krijgt.

Gesprekken

In ons eerste gesprek van een uur bespreken we de rapportage. Na dit gesprek ga je zelf thuis een plan van aanpak maken om te beschrijven wat jij met de uitkomsten gaat doen. In ons tweede gesprek van maximaal anderhalf uur hebben we het over je plan van aanpak.

Je kan hier een voorbeeldrapportage downloaden of een voorbeeld van het TMA Talenten en Competentiepaspoort.

Investering

De investering voor de TMA Talentenanalyse bedraagt € 795,00 exclusief 21% BTW. Dit is inclusief een uitgebreide rapportage en twee gesprekken.

Wil jij aan de TMA talentenanalyse inzetten? Neem dan meteen contact met me op.