Training Werken met meer plezier

Wil jij meer uit jezelf en je loopbaan halen? Wil jij jouw sterke punten meer benutten? Wil jij optimaal tot je recht komen in je huidige of toekomstige functie? Wil jij met meer plezier naar je werk?

Meld je dan nu aan voor de

Training ‘Werken met meer plezier’

Inhoud training

In de training ‘Werken met meer plezier’ gaan we aan de slag met het inzichtelijk maken wat je talenten zijn en waar jij voldoening uit haalt in je werk. We bekijken hoe jij optimaal tot je recht komt in je huidige of toekomstige functie. Vervolgens verkennen we de mogelijkheden van jobcraften en welke mogelijkheden jij kunt inzetten, zodat je met meer plezier kunt werken. Je sluit de dag af met jouw persoonlijke plan van aanpak om te werken met meer plezier.

Werkwijze

De aanpak is luchtig, daadkrachtig en positief. Geen lange theorieën, maar vooral veel interactie en oefeningen. Mijn werkwijze is positief, intuïtief en oplossingsgericht. Deelnemers van mijn workshops waarderen me om de snelle vertrouwelijkheid die ik kan creëren in de groep. Ze omschrijven mij als motiverend, stimulerend en met kennis van zaken.

Resultaat

Na de training ‘Werken met meer plezier’ weet je als deelnemer wat voor jou belangrijk is om met meer plezier te werken. Je weet wat je talenten zijn en welke mogelijkheden jij kan toepassen om het werk nog leuker te maken, om zo optimaal tot je recht te komen in je loopbaan.

Wat levert deze training jou op?

  • Weten waar je talenten liggen en wat je leuk vindt;
  • Je ervaart je eigen (meer)waarde;
  • Handvatten krijgen om zelf aan het stuur van je loopbaan te zitten;
  • Een direct toepasbaar actieplan om met meer plezier te werken;
  • Meer plezier in je werk.

Mariska als trainer

Ik heb periodes gekend dat ik soms met tegenzin naar mijn werk ging. Met een zwaar gevoel op zondagavond, omdat maandag de werkweek weer startte. Het koste me zoveel energie, er kwam niets uit mijn handen. Terwijl ik ook wist hoe fijn het werken met plezier is. Werken met plezier zorgt ervoor dat ik bergen werk kan verzetten. En dat gun ik anderen ook. Ik heb veel geleerd van de leuke en lastige periodes. Ook door cursussen te volgen. Met die kennis help ik nu anderen om te werken met plezier.

Ik heb als missie dat medewerkers met plezier naar het werk gaan. Daarvoor is het belangrijk dat je je talenten en drijfveren kent. Met het inzetten van je talenten, kun je als medewerker het maximale uit jezelf halen. Waardevol voor jezelf, maar zeker ook voor de organisatie. Achterover leunen is er niet meer bij, medewerkers moeten hun kansen pakken en er uit halen wat er in zit. Ik ben NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Ervaringen van eerdere deelnemers

“Mariska is een bijzonder vrolijke en positief ingestelde trainster, die door middel van haar creatieve en interactieve methodes ervoor weet te zorgen dat je als deelnemer een compleet inzicht krijgt in je eigen identiteit en doelstellingen. Verder slaagt zij erin om de deelnemer te motiveren zodat hij/zij hiermee actief aan de slag gaat.”

“Werkende met Mariska heb ik haar leren kennen als een enthousiast en oprecht persoon. Haar workshops bieden je een kijkje in de spiegel en zijn een goede reflectie op jezelf.”

Praktische zaken

Datum: donderdag 20 september  2018, van 9.30 uur tot 16.30 uur

Locatie:  Leidschendam (naast Den Haag)

Investering: €395 pp. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW, voor bedrijven is dit bedrag exclusief BTW. Door de kosten lager te houden, wil ik particulieren ook de mogelijkheid geven mee te doen aan deze training.

De prijs is inclusief werkmaterialen, koffie & thee en een heerlijke lunch. 

 

Meld je direct aan via mariska@mefactor.nl.