Workshops voor je loopbaan, pak zelf de regie

Herken je dit?

Je werkt al een flink aantal jaar in dezelfde functie en denkt wel eens na over een nieuwe stap in je loopbaan, maar vindt het tot nu toe te spannend om een daadwerkelijk in actie te komen.

Hoe zou het zijn als?

Een stap zetten in je loopbaan is nog te spannend, maar kunnen benoemen wat je talenten zijn, weten hoe je je cv kan pimpen zodat die weer van nu is, weten hoe je ervoor staat op de arbeidsmarkt of kunnen benoemen wat je loopbaandromen zijn, zijn mooie kleine stappen richting een eventuele nieuwe functie.

Loopbaan workshops

De komende maanden kan je tegen een aantrekkelijk tarief deelnemen aan een interessant en loopbaangericht workshopprogramma van ME-factor. Op een laagdrempelige  en actieve manier gaan we aan de slag met het onderwerp, zodat jij het lef krijgt om echt een stap te gaan zetten in je loopbaan.

Pak zelf de regie op je loopbaan en ga aan de slag. Een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt begint met inzicht in je eigen mogelijkheden en wensen.

Workshops voor je loopbaan

  • Donderdag 3 mei 09.00 – 11.00 uur   Pimp je cv
  • Maandag 14 mei   13.00 – 15.00 uur   Hoe aantrekkelijk ben jij op de arbeidsmarkt?
  • Woensdag 30 mei 09.00 – 11.00 uur   Loopbaandromen
  • Vrijdag 15 juni 10.00 – 12.00 uur Maak je talenten zichtbaar

 

Pimp je cv

Donderdag 3 mei             09.00 – 11.00 uur

Geeft jouw cv helder aan wat jij te bieden hebt in de functie? In circa 10 seconden bekijkt een recruiter of je cv interessant is voor de vacature of niet. Belangrijk is dus dat je cv inhoudelijk en visueel aantrekkelijk is. Hoe? Daar gaan we in de workshop mee aan de slag.

Meld je direct aan

Hoe aantrekkelijk ben jij op de arbeidsmarkt?

Maandag 14 mei   13.00 – 15.00 uur

Een workshop over employability. Ontdek hoe aantrekkelijk jij bent op de arbeidsmarkt en hoe je dat kunt verbeteren.

Meld je direct aan

Loopbaandromen

Woensdag 30 mei            09.00 – 11.00 uur

Je overweegt een stap te gaan maken in je loopbaan. Maar welke stap? Dat is je grote vraag. In deze workshop gaan we hier vorm in geven. Wat is voor jou belangrijk in je werk en welke loopbaandromen heb jij?

Meld je direct aan

Maak je talenten zichtbaar

Vrijdag 15 juni 2018       10.00 – 12.00 uur

Maak je talenten zichtbaarKan jij direct benoemen wat je goed kan? Of vind je dat lastig? In deze workshop gaan we je talenten zichtbaar maken, zodat jij na afloop prima kan benoemen wat jouw talenten zijn. Handig om in te zetten bij een sollicitatie of voor het kiezen van een vervolgstap.

Meld je direct aan

Eerdere reacties op workshops van ME-factor

“Onwijs bedankt voor een zeer boeiende en leuk opgezette workshop met veel interactie tussen jullie en de medecursisten. Vooral het ontdekken van elkaars talenten tijdens de een op een gesprekken waren zeer bijzonder om te doen. Mijn hartelijk dank daarvoor.”

“Ik vond Mariska Hidding een zeer inspirerend en bevlogen spreker die het doel van de workshop en de planning niet uit het oog verloor. Veel dank voor de mooie workshop.”

Praktisch informatie

  • Aantal deelnemers: minimaal 2
  • Locatie : Vlietweg 15, Leidschendam (gemakkelijk te bereiken vanaf de A4 of met openbaar vervoer)
  • Jouw investering: €37,50 inclusief BTW per persoon per workshop
  • Lees de voorwaarden voor de workshops hier.
  • Voor vragen of aanmelding, mail naar mariska@mefactor.nl