Loopbaancoach Leidschendam-Voorburg

Wil jij weer werken met plezier?

Loopbaancoach Leidschendam Voorburg

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding bij een loopbaancoach in de omgeving Leidschendam-Voorburg? Dan ben je bij ME-factor aan het juiste adres. Met veel plezier help ik je bij het beantwoorden van bij jouw loopbaanvragen.

Hoe vind jij een functie die goed aansluit bij je kwaliteiten en je motivatie? Dit lijkt een simpele vraag, maar ik weet dat het voor velen lastig is om te beantwoorden. Mogelijk vind je het lastig onder woorden te brengen wat je wilt of te benoemen wat je kwaliteiten zijn. Of dat je dat wél weet, maar dat je het lastig vindt om een passende baan te vinden.

“Ik help je inzicht te geven wat jij nodig hebt om te werken met plezier, nu en in de toekomst” – Loopbaancoach Mariska Hidding, Leidschendam-Voorburg

Afspraak met loopbaancoach Leidschendam-Voorburg

Pak de regie over jouw loopbaan terug, met als resultaat: meer werkplezier. Dat is wat ik je gun.

Na het volgen van een loopbaantraject heb jij antwoorden op vier belangrijke vragen, namelijk: ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘hoe kom ik daar?’.

Met de antwoorden op de eerste drie vragen maak jij daarna een helder persoonlijk profiel en weet je wat jij belangrijk vindt in het werk, waar je energie van krijgt en in welke werkomgeving jij het beste past. Daarna gaan we samen aan de slag om een daadwerkelijk jouw droombaan te veroveren.

Mijn loopbaancoaching staat bekend als to the point, praktisch en motiverend. Goed om te weten: deze werkwijze is perfect voor aanpakkers die écht aan de slag willen met hun loopbaan.

Via onderstaande button kan je eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Kantoor ME-factor Loopbaancoach Leidschendam

Loopbaanbegeleiding Leidschendam-Voorburg

Mijn kantoor voor loopbaancoaching bevindt zich in een gezellig pand met diverse ondernemers in de gemeente Leidschendam-Voorburg, pal naast Den Haag. Daarnaast kunnen we vanuit mijn kantoor ook een wandeling maken, bijvoorbeeld langs de Sluisjes in Leidschendam.

Loopbaancoaching alleen in Leidschendam Voorburg?

In Leidschendam-Voorburg (naast gemeente Den Haag) heb ik een heerlijk kantoor waar ik mijn deelnemers graag ontvang. Ik heb zelf weliswaar een voorkeur voor fysieke afspraken, maar wanneer je verder weg woont kunnen we prima online afspreken. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken van fysieke en online afspraken.

Leidschendam | Voorburg | Den Haag | Rijswijk | Delft | Zoetermeer | Rotterdam | Voorschoten | Westland

Lees hieronder hoe anderen mijn loopbaancoaching hebben ervaren.

Wil jij, net als zij, weer werken met plezier? Neem dan snel contact met me op.

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

Het traject heeft mij een aantal inzichten opgeleverd

Het traject heeft mij persoonlijk een aantal inzichten opgeleverd waar ik, hopelijk, de rest van mijn loopbaan profijt van ga hebben. Het traject was fijn, met een duidelijke scope en einddoel. In het traject waren de genomen stappen om het einddoel te bereiken mij steeds duidelijk, ik begreep waarom ik moest doen om tot mijn ontwikkelplan te komen. Mariska is een prettig persoon waarmee ik ook echt zaken die mij dwarszitten kan bespreken. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat alles goed concreet gemaakt werd, daardoor is het voor mij helder wat ik kan doen of moet doen om iets een bepaalde richting in te bewegen.

Patrick

Het traject was prettig en gestructureerd

Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen. Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk.

Marcel

Beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden

Ik ben met Mariska een loopbaantraject begonnen omdat ik goed in kaart wilde hebben wat bij mij past qua werk en waar ik gelukkig van word. Door praktijkoefeningen en gesprekken heb ik een beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, verder heb ik mijn CV in een moderner jasje gestoken en veel praktische tips ontvangen

Sandra

Mariska is een heel goede en positieve coach. Dankzij haar werkboek en kritische vragen ben ik meer te weten gekomen over mezelf en mijn carrièrewensen. Dankzij haar tips heb ik een goede cv en sollicitatiebrief geschreven en ben ik aangenomen op een functie die ik graag wilde bemachtigen!”

Monique

Het was voor mij echt een eyeopener.

Het traject heeft mij heel veel opgeleverd. Door de opdrachten en de gesprekken met jou ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik inzicht gekregen in wat ik met mijn werk wil. Voordat ik aan het traject begon, dacht ik dat het voor mij tijd was om het roer qua werk om te gooien maar tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk blij ben met waar ik zit maar dat ik mijn werk en takenpakket anders moet inrichten. Dat was voor mij echt een eyeopener en ik had van te voren niet gedacht dat dat het resultaat van het traject zou zijn.

Ilona

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk, ook die laatste 15 jaar!

Ik was vastgelopen in mijn werk en ik moet nog zeker 15 jaar. Via mijn werkgever ben ik terecht gekomen bij Mariska. Het was niet even een recept ophalen om vervolgens gewoon weer aan werk te gaan, nee je moet hier wel iets doen... Middels leuke en soms minder leuke opdrachten en door kritische vragen word je wel met de neus op feiten gedrukt. Uiteindelijk is het, het allemaal waard. Na dit traject heb ik inzage in mijn eigen functioneren en heb ik tools aangereikt gekregen (zelf ontwikkeld zou Mariska zeggen) om deuren die voor mij gesloten blijven, te openen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en die laatste 15 jaar....... Kom maar op, ik maak er wat van.

Frits Groenendijk

Ik kan Mariska van harte aanbevelen!

Soms doe je al twaalf jaar hetzelfde werk bij dezelfde werknemer en vraag je jezelf af of dit het gene is wat je tot je pensioen wil blijven doen. Mariska heeft mij geholpen met het in kaart brengen van mijn drijfveren, welke werkomgeving ik wil, welke zaken mij energie geven en wat mijn (karakter)eigenschappen zijn. Ze doet dit met een open houding en veel enthousiasme. Ze nodigt uit tot praten en heeft een goed analytisch vermogen. Met behulp van haar eigen samengesteld werkboek, helpt ze je jezelf in kaart te brengen en ga je op zoek naar wat jij wil bereiken in jouw carrière (leven) en welke condities hiervoor nodig zijn. Ik kan je Mariska van harte aanbevelen.

Alexander

Het stemmetjes op mijn schouder is nu positief ingesteld.

Voel me beter in mijn vel en kan sneller en adequater reageren op de situatie / personen. Natuurlijk kan het altijd beter maar dat zie ik nu als een leerproces wat tijd kost. Het stemmetje op mijn schouder is nu positief ingesteld ipv “dat heb je weer verklooit” Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor je hulp, luisterend oor, zelfreflectie en opdrachten.

Sander

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in. Daarin kan je me het hemd van het lijf vragen, daarnaast help ik je graag om de juiste keuze te maken.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

Info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

© 2023 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design