Plan een gratis skype / facetime sessie en krijg meteen handige tips om mee aan de slag te gaan.

Met plezier naar het werk. Nu én in de toekomst.

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Voordat je wilt starten, ben je natuurlijk benieuwd naar ervaringen en referenties van andere opdrachtgevers over mij als loopbaancoach. Dat begrijp ik. Onderaan de pagina staan enkele ervaringen. Ook op mijn LinkedIn profiel staan ervaringen. 

Ik werk en werkte onder ander voor de volgende organisaties:

• Gemeente Pijnacker-Nootdorp
• Gemeente Leidschendam-Voorburg
• Werken in Haaglanden
• DCMR
• Veiligheidsregio Haaglanden
• Veiligheidsregio Hollands-Midden
• Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
• Veiligheidsregio Groningen
• Brandweer Gelderland-Zuid
• Brandweer Drenthe
• Brandweer Flevoland
• Veiligheidsregio Utrecht
• Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland
• Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
• Rotterdam The Hague Airport

Ik bied naast loopbaanbegeleiding, coaching en sollicitatietrainingen ook ad interim adviesdiensten.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Ik bied naast loopbaanbegeleiding, coaching en sollicitatietrainingen ook ad interim adviesdiensten. Ik werk en werkte onder ander voor de volgende (brandweer)organisaties:

• Veiligheidsregio Haaglanden
• Veiligheidsregio Hollands-Midden
• Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
• Brandweer Gelderland-Zuid
• Brandweer Flevoland
• Veiligheidsregio Utrecht
• Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland
• Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
• Rotterdam The Hague Airport

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Lees hoe anderen de coaching van Mariska Hidding van ME-Factor in Leidschendam, omgeving Den Haag, hebben ervaren. Misschien is dit ook iets voor jou?

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

“Ik heb inmiddels twee collega's uit mijn team geadviseerd met Mariska in gesprek te gaan om hun toekomstbeeld scherp te krijgen en keuzes te maken. Mooi om te ervaren hoe collega's de aanpak van Mariska positief waarderen en na een aantal gesprekken richting kunnen bepalen! Mariska neemt het vraagstuk niet over maar zet mensen aan het denken en aan het werk om hun antwoorden te vinden. Dat doet ze op een respectvolle manier, met aandacht en waardering voor verschillende talenten die mensen hebben. Moeilijke en confronterende vragen of thema's gaat ze daarbij niet uit de weg. Ik ben blij met het resultaat!”

Hildemarie

Door het coachtraject heb ik inzicht gekregen wie ik ben en waar ik voor sta. Het coachtraject was confronterend en positief. Confronterend in de spiegel die ik voorgehouden kreeg en positief in de feedback die ik daarop kreeg. Je bent als coach kritisch eerlijk. Je zegt waar het op staat en geeft er geen draai aan.

Hans

Compleet inzicht in je eigen identiteit en doelstellingen.

Ik heb Mariska leren kennen naar aanleiding van het bijwonen van de workshops ‘Wat wil ik?- Wat kan ik? en Hoe laat ik mezelf zien?’, die zij als trainster gaf. Mariska is een bijzonder vrolijke en positief ingestelde trainster, die door middel van haar creatieve en interactieve methodes ervoor weet te zorgen dat je als deelnemer een compleet inzicht krijgt in je eigen identiteit en doelstellingen. Verder slaagt zij erin om de deelnemer te motiveren zodat hij/zij hiermee actief aan de slag gaat.

Robin

Het coachtraject heeft mij veel opgeleverd.

Het traject heeft mij heel veel opgeleverd. Door de opdrachten en de gesprekken met jou ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik inzicht gekregen in wat ik met mijn werk wil. Voordat ik aan het traject begon, dacht ik dat het voor mij tijd was om het roer qua werk om te gooien. Tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk blij ben met waar ik zit, maar dat ik mijn werk en takenpakket anders moet inrichten. Dat was voor mij echt een eyeopener en ik had van te voren niet gedacht dat dat het resultaat van het traject zou zijn.

Ilona

Reacties workshops

• Prettig, informatief en activerend.
• Kort en krachtig en uitnodigend tot actie (inspirerend)
• Informatief, verhelderend en inzichtelijk
• Informeel en van een hoog professioneel gehalte.
• Positief, leuk overzichtelijke presentaties en 3 leerzame avonden
• Duidelijke enthousiaste uitleg
• Heel informatief en nuttig, vooral om een idee te krijgen over de hedendaagse manier(en) om werk te vinden.
• Zeer verrassend! Ik heb veel informatie van je gekregen. Uitgebreide workshops. Je nam de tijd om vragen te beantwoorden en kijkt niet op de klok en hand-out nagestuurd. Prima tips en ik kan er gelijk mee aan de slag.
• Je geeft aandacht en hebt een prettige presentatie gegeven. Zeer verzorgd.
• Professioneel advies in een ongedwongen setting.
• Veel nuttige tips die gebaseerd zijn op hoe de huidige arbeidsmarkt werkt.
• Onwijs bedankt voor een zeer boeiende en leuk opgezette workshop met veel interactie tussen jullie en de medecursisten. Vooral het ontdekken van elkaars talenten tijdens de een op een gesprekken waren zeer bijzonder om te doen. Mijn hartelijk dank daarvoor.
• Ik vond Mariska Hidding een zeer inspirerend en bevlogen spreker die het doel van de workshop en de planning niet uit het oog verloor. Veel dank voor de mooie workshop.
• Complimenten voor de gastspreker! We zijn flink aan het werk gezet, met leuke opdrachten!

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK – nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019 -2020 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan