Meld je aan voor de loopbaanberichten in je mailbox, vol inspiratie zodat jij de regie houdt op je loopbaan.

 

Met plezier naar het werk. Nu én in de toekomst.

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Voordat je wilt starten, ben je natuurlijk benieuwd naar ervaringen en referenties van andere opdrachtgevers over mij als loopbaancoach. Dat begrijp ik. Onderaan de pagina staan enkele ervaringen. Ook op mijn LinkedIn profiel staan ervaringen. 

Ik werk en werkte onder ander voor de volgende organisaties:

Gemeente Rijswijk

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken in Haaglanden

DCMR

Brandweer Rotterdam The Hague Airport

Gezamenlijke Brandweer Rotterdam

Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Veiligheidsregio Drenthe

Veiligheidsregio Flevoland

Veiligheidsregio Friesland

Veiligheidsregio Gelderland-Midden

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Veiligheidsregio Groningen

Veiligheidsregio Haaglanden

Veiligheidsregio Hollands Midden

Veiligheidsregio IJsselland

Veiligheidsregio Limburg-Noord

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Ik bied naast loopbaanbegeleiding, coaching en sollicitatietrainingen ook ad interim adviesdiensten.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Voordat je wilt starten, ben je natuurlijk benieuwd naar ervaringen en referenties van andere opdrachtgevers over mij als loopbaancoach. Dat begrijp ik. Onderaan de pagina staan enkele ervaringen. Ook op mijn LinkedIn profiel staan ervaringen. 

Ik werk en werkte onder ander voor de volgende organisaties:

Gemeente Rijswijk

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken in Haaglanden

DCMR

Brandweer Rotterdam The Hague Airport

Gezamenlijke Brandweer Rotterdam

Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Veiligheidsregio Drenthe

Veiligheidsregio Flevoland

Veiligheidsregio Friesland

Veiligheidsregio Gelderland-Midden

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Veiligheidsregio Groningen

Veiligheidsregio Haaglanden

Veiligheidsregio Hollands Midden

Veiligheidsregio IJsselland

Veiligheidsregio Limburg-Noord

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Ik bied naast loopbaanbegeleiding, coaching en sollicitatietrainingen ook ad interim adviesdiensten.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Lees hoe anderen de coaching van Mariska Hidding van ME-Factor in Leidschendam, omgeving Den Haag, hebben ervaren. Misschien is dit ook iets voor jou?

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

Ik ben gegroeid tijdens de sessies

Ik ben nog steeds super blij met het traject dat ik bij je heb gevolgd. En om het specifiek te maken: om vooral van mijn sterke punten te ‘’genieten’’ en die te gebruiken/toe te passen in mijn werk. Ook is ons traject een duwtje in mijn rug geweest om vooral ook mijn ogen en oren open te houden voor nieuwe uitdagingen binnen de organisatie. Onlangs ben ik begonnen met een tijdelijke klus binnen afdeling X. Zo leer ik de organisatie en collega’s toch weer op een andere manier kennen. Ik heb echt het gevoel dat ik tijdens onze sessies ben gegroeid.

Bas

Het traject heeft mij een aantal inzichten opgeleverd

Het traject heeft mij persoonlijk een aantal inzichten opgeleverd waar ik, hopelijk, de rest van mijn loopbaan profijt van ga hebben. Het traject was fijn, met een duidelijke scope en einddoel. In het traject waren de genomen stappen om het einddoel te bereiken mij steeds duidelijk, ik begreep waarom ik moest doen om tot mijn ontwikkelplan te komen. Mariska is een prettig persoon waarmee ik ook echt zaken die mij dwarszitten kan bespreken. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat alles goed concreet gemaakt werd, daardoor is het voor mij helder wat ik kan doen of moet doen om iets een bepaalde richting in te bewegen.

Patrick

Ik heb er weer vertrouwen in dat ook ik echt werkgeluk kan vinden

Ik heb ontzettend veel bereikt met het coachingstraject. Niet alleen heb ik een duidelijk beeld bij wat ik leuk vind om te doen, ik heb ook weer een duidelijk beeld van mijn talenten. Na een tijdje werken in een functie die niet helemaal bij mij past, was ik eigenlijk kwijt waar ik nu echt goed in ben. Mariska begeleidde niet alleen het proces naar het vinden van een functie die bij me past, maar zorgde er daarbij ook nog voor dat ik mij weer realiseerde waar ik goed in ben. Ik heb nu dus niet alleen een duidelijk beeld van wat ik nu eigenlijk wil doen, maar ben daar ook enthousiast over. Ik heb er namelijk weer vertrouwen in dat ook ik echt werkgeluk kan vinden.

Amber

Het traject was prettig en gestructureerd

Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen. Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk.

Marcel

Beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden

Ik ben met Mariska een loopbaantraject begonnen omdat ik goed in kaart wilde hebben wat bij mij past qua werk en waar ik gelukkig van word. Door praktijkoefeningen en gesprekken heb ik een beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, verder heb ik mijn CV in een moderner jasje gestoken en veel praktische tips ontvangen

Sandra

Training geeft duidelijk inzicht en houvast

Ik heb de sollicitatie training van Mariska als zeer prettig en nuttig ervaren. Er wordt je stap voor stap duidelijk gemaakt aan welke zaken je allemaal moet denken. Dat waren er heel wat, dus ruim van tevoren hiermee beginnen is echt een must. De hele procedure geeft je veel houvast wat je nodig hebt zeker in een tijd van solliciteren. De diverse filmpjes gaven mij een duidelijk inzicht en de nodige teksten per hoofdstuk waren een prima handleiding. Fijn dat je makkelijk alles kan herhalen, filmpjes gewoon even kan aanklikken en hup de info stroomt je toe. Mooie en duidelijke training. Ik heb deze training als heel fijn ervaren mede dat ik echt niet meer wist hoe solliciteren gaat anno 2020. Door de persoonlijke zorg, gedrevenheid, en positieve benadering heb ik dit als zeer prettig ervaren.

Marten

Mariska is betrouwbaar, eerlijk en prettig om mee te werken

“Mariska heeft mij in een paar sessies geholpen om mijzelf beter te presenteren bij sollicitatiegesprekken. Ze is betrouwbaar, eerlijk en prettig om mee te werken. Een echte vakvrouw die enorm veel plezier heeft in haar vak en dus in het helpen van mensen, waardoor je als klant je heel makkelijk snel op je gemak voelt.”

Kim

Mariska is een heel goede en positieve coach. Dankzij haar werkboek en kritische vragen ben ik meer te weten gekomen over mezelf en mijn carrièrewensen. Dankzij haar tips heb ik een goede cv en sollicitatiebrief geschreven en ben ik aangenomen op een functie die ik graag wilde bemachtigen!”

Monique

“De gesprekken hielpen me in het goed opstellen van een sollicitatie/motivatiebrief en hoe je een gesprek moet voorbereiden/benaderen. Ik had al 10 jaar niet meer gesolliciteerd. De gesprekken waren zeer leerzaam en praktisch. Ik heb onze gesprekken ervaren als een prima basis ter voorbereiding voor een sollicitatie procedure. Mariska, je bent prettig om mee samen te werken. Je kan snel schakelen als er een ‘tandje’ bijgezet moet worden. Een mensen mens, Respectvol.”

René

Daadkrachtige, positieve en professionele adviseur

“Mariska heb ik leren kennen als een daadkrachtige, positieve en professionele adviseur. Ik heb regelmatig medewerkers van de gemeente door haar laten coachen en zij heeft deze medewerkers goed verder kunnen helpen in hun loopbaan. Naast haar prettige persoonlijkheid weet zij tevens management goed mee te nemen in de trajecten zodat medewerkers kansen krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mariska is gedreven, enthousiast en heel fijn om mee samen te werken!”

Irene

“Ik heb inmiddels twee collega's uit mijn team geadviseerd met Mariska in gesprek te gaan om hun toekomstbeeld scherp te krijgen en keuzes te maken. Mooi om te ervaren hoe collega's de aanpak van Mariska positief waarderen en na een aantal gesprekken richting kunnen bepalen! Mariska neemt het vraagstuk niet over maar zet mensen aan het denken en aan het werk om hun antwoorden te vinden. Dat doet ze op een respectvolle manier, met aandacht en waardering voor verschillende talenten die mensen hebben. Moeilijke en confronterende vragen of thema's gaat ze daarbij niet uit de weg. Ik ben blij met het resultaat!”

Hildemarie

Spontane, motiverende, enthousiaste maar zeker ook professionele coach

Je bent een spontane, motiverende, enthousiaste maar zeker ook professionele coach! Na onze gesprekken heb ik een mooie profielschets gemaakt, mijn netwerk uitgebreid, nagedacht over toekomstige opleidingen en hier ook concreet afspraak over gemaakt. De gesprekken vond ik heel positief, openhartig en waardevol met goede tips en adviezen.

Joyce

Inzicht gekregen wie ik ben en waar ik voor sta.

Door het coachtraject heb ik inzicht gekregen wie ik ben en waar ik voor sta. Het coachtraject was confronterend en positief. Confronterend in de spiegel die ik voorgehouden kreeg en positief in de feedback die ik daarop kreeg. Je bent als coach kritisch eerlijk. Je zegt waar het op staat en geeft er geen draai aan.

Hans

Het was voor mij echt een eyeopener.

Het traject heeft mij heel veel opgeleverd. Door de opdrachten en de gesprekken met jou ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik inzicht gekregen in wat ik met mijn werk wil. Voordat ik aan het traject begon, dacht ik dat het voor mij tijd was om het roer qua werk om te gooien maar tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk blij ben met waar ik zit maar dat ik mijn werk en takenpakket anders moet inrichten. Dat was voor mij echt een eyeopener en ik had van te voren niet gedacht dat dat het resultaat van het traject zou zijn.

Ilona

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk, ook die laatste 15 jaar!

Ik was vastgelopen in mijn werk en ik moet nog zeker 15 jaar. Via mijn werkgever ben ik terecht gekomen bij Mariska. Het was niet even een recept ophalen om vervolgens gewoon weer aan werk te gaan, nee je moet hier wel iets doen... Middels leuke en soms minder leuke opdrachten en door kritische vragen word je wel met de neus op feiten gedrukt. Uiteindelijk is het, het allemaal waard. Na dit traject heb ik inzage in mijn eigen functioneren en heb ik tools aangereikt gekregen (zelf ontwikkeld zou Mariska zeggen) om deuren die voor mij gesloten blijven, te openen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en die laatste 15 jaar....... Kom maar op, ik maak er wat van.

Frits Groenendijk

Ik kan Mariska van harte aanbevelen!

Soms doe je al twaalf jaar hetzelfde werk bij dezelfde werknemer en vraag je jezelf af of dit het gene is wat je tot je pensioen wil blijven doen. Mariska heeft mij geholpen met het in kaart brengen van mijn drijfveren, welke werkomgeving ik wil, welke zaken mij energie geven en wat mijn (karakter)eigenschappen zijn. Ze doet dit met een open houding en veel enthousiasme. Ze nodigt uit tot praten en heeft een goed analytisch vermogen. Met behulp van haar eigen samengesteld werkboek, helpt ze je jezelf in kaart te brengen en ga je op zoek naar wat jij wil bereiken in jouw carrière (leven) en welke condities hiervoor nodig zijn. Ik kan je Mariska van harte aanbevelen.

Alexander

Het coachtraject heeft mij veel opgeleverd.

Het traject heeft mij heel veel opgeleverd. Door de opdrachten en de gesprekken met jou ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik inzicht gekregen in wat ik met mijn werk wil. Voordat ik aan het traject begon, dacht ik dat het voor mij tijd was om het roer qua werk om te gooien. Tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk blij ben met waar ik zit, maar dat ik mijn werk en takenpakket anders moet inrichten. Dat was voor mij echt een eyeopener en ik had van te voren niet gedacht dat dat het resultaat van het traject zou zijn.

Ilona

Het stemmetjes op mijn schouder is nu positief ingesteld.

Voel me beter in mijn vel en kan sneller en adequater reageren op de situatie / personen. Natuurlijk kan het altijd beter maar dat zie ik nu als een leerproces wat tijd kost. Het stemmetje op mijn schouder is nu positief ingesteld ipv “dat heb je weer verklooit” Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor je hulp, luisterend oor, zelfreflectie en opdrachten.

Sander

De analyse beschrijft mij precies als persoon!

Als starter op de arbeidsmarkt sta ik aan het begin van mijn maatschappelijke carrière. Hierbij had ik de behoefte om een beeld te krijgen van/bij mijn kwaliteiten maar ook mijn ontwikkelpunten. De TMA analyse heeft volledig in deze behoefte voorzien. Waar ik echt door verrast ben, is hoe precies deze analyse mij als persoon omschrijft. Daarnaast geeft de uitkomst van de analyse mij voldoende handvatten/uitgangspunten om gericht met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Juist door mijn uitkomsten met Mariska te bespreken, ben ik op een positieve wijze gestimuleerd om dit op te pakken en zelf over mijn ontwikkeling na te denken. Ik heb de gesprekken dan ook als zeer prettig ervaren waarbij mijn persoonlijke ontwikkeling altijd centraal stond. Ook de tips en tricks die ik heb meegekregen zijn goud waard. Ondanks dat deze vaak klein en simpel van aard waren, hebben ze voor mij echt een verschil gemaakt

Bas

Met hulp van Mariska heb ik een goede, weloverwogen keuze kunnen maken

Omdat ik een carrièreswitch overwoog maar nog niet precies wist in welke richting, ben ik op goed advies bij Mariska terecht gekomen. Ondanks dat ik zelf redelijk goed weet waar mijn vaardigheden, competenties en interesses liggen, vond ik de vertaalslag naar een concrete beroepssector lastig. Met de TMA heb ik naast een bevestiging van mijn eigen vermoeden, ook goed inzicht gekregen in de persoonlijke aspecten die bij verschillende beroepssectoren passen. In combinatie met de constructieve, maar vooral aangename gesprekken met Mariska, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om een opleiding te gaan doen richting deIT sector. Mede dankzij de loopbaanoriëntatie, heb ik er vertrouwen in dat ik een goede, weloverwogen keuze heb kunnen maken.

Laurens

Reacties workshops

• Prettig, informatief en activerend.
• Kort en krachtig en uitnodigend tot actie (inspirerend)
• Informatief, verhelderend en inzichtelijk
• Informeel en van een hoog professioneel gehalte.
• Positief, leuk overzichtelijke presentaties en 3 leerzame avonden
• Duidelijke enthousiaste uitleg
• Heel informatief en nuttig, vooral om een idee te krijgen over de hedendaagse manier(en) om werk te vinden.
• Zeer verrassend! Ik heb veel informatie van je gekregen. Uitgebreide workshops. Je nam de tijd om vragen te beantwoorden en kijkt niet op de klok en hand-out nagestuurd. Prima tips en ik kan er gelijk mee aan de slag.
• Je geeft aandacht en hebt een prettige presentatie gegeven. Zeer verzorgd.
• Professioneel advies in een ongedwongen setting.
• Veel nuttige tips die gebaseerd zijn op hoe de huidige arbeidsmarkt werkt.
• Onwijs bedankt voor een zeer boeiende en leuk opgezette workshop met veel interactie tussen jullie en de medecursisten. Vooral het ontdekken van elkaars talenten tijdens de een op een gesprekken waren zeer bijzonder om te doen. Mijn hartelijk dank daarvoor.
• Ik vond Mariska Hidding een zeer inspirerend en bevlogen spreker die het doel van de workshop en de planning niet uit het oog verloor. Veel dank voor de mooie workshop.
• Complimenten voor de gastspreker! We zijn flink aan het werk gezet, met leuke opdrachten!

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK – nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019 -2023 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: Prisca Visser