Met plezier naar het werk. Nu én in de toekomst.

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Voordat je wilt starten, ben je natuurlijk benieuwd naar ervaringen en referenties van andere opdrachtgevers over mij als loopbaancoach. Dat begrijp ik. Onderaan de pagina staan enkele ervaringen. Ook op mijn LinkedIn profiel staan ervaringen. 

Ik werk en werkte onder ander voor de volgende organisaties:

Gemeente Rijswijk

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken in Haaglanden

DCMR

Brandweer Rotterdam The Hague Airport

Gezamenlijke Brandweer Rotterdam

Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Veiligheidsregio Drenthe

Veiligheidsregio Flevoland

Veiligheidsregio Friesland

Veiligheidsregio Gelderland-Midden

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Veiligheidsregio Groningen

Veiligheidsregio Haaglanden

Veiligheidsregio Hollands Midden

Veiligheidsregio IJsselland

Veiligheidsregio Limburg-Noord

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Voordat je wilt starten, ben je natuurlijk benieuwd naar ervaringen en referenties van andere opdrachtgevers over mij als loopbaancoach. Dat begrijp ik. Onderaan de pagina staan enkele ervaringen. Ook op mijn LinkedIn profiel staan ervaringen. 

Ik werk en werkte onder ander voor de volgende organisaties:

Gemeente Rijswijk

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken in Haaglanden

DCMR

Brandweer Rotterdam The Hague Airport

Gezamenlijke Brandweer Rotterdam

Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Veiligheidsregio Drenthe

Veiligheidsregio Flevoland

Veiligheidsregio Friesland

Veiligheidsregio Gelderland-Midden

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Veiligheidsregio Groningen

Veiligheidsregio Haaglanden

Veiligheidsregio Hollands Midden

Veiligheidsregio IJsselland

Veiligheidsregio Limburg-Noord

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Lees hoe anderen de coaching van Mariska Hidding van ME-Factor in Leidschendam, omgeving Den Haag, hebben ervaren. Misschien is dit ook iets voor jou?

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

Niet tot aan pensioen op de rode auto

De belangrijkste reden om met jou in gesprek te gaan is dat ikzelf ook goed moet nadenken over mijn toekomst. Ik weet dat ik niet tot aan mijn pensioen op de rode auto mag blijven. Er zijn nog een paar jaar in te vullen tussen van de auto af en het pensioen. In die tijd wil ik wel net zo’n mooi werk hebben als dat ik nu heb. Door de gesprekken heb ik weer iets gevonden waar ik mijn laatste jaren weer energie uit kan putten. Ik heb de gesprekken als zeer prettig en constructief ervaren, jij wist met de juiste vraagstelling mij aan het denken te zetten en daardoor is iets moois ontstaan. Ik vond je zeer vriendelijk en prettig om een gesprek mee te voeren.

Henk

Gesprekken als positief ervaren

Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren. De gesprekken hebben een positieve bijdrage geleverd voor mij. Bewustwording en nadenken over de toekomst. Tijdens de gesprekken was er een ongedwongen sfeer en dat vind ik prettig. Alle vragen kunnen gesteld worden en dat is prima zo. Ga vooral zo door.”

John

Prettig persoon

Mariska, ik heb je ervaren als een heel prettig persoon die altijd met een luisterend oor klaar stond. De opdrachten uit het werkboek hebben mij een heel goed beeld gegeven over mijn eigen persoon. Ik heb nu een rode draad gevonden in wat ik wel en niet wil in een nieuwe baan. Ik heb geleerd wat mijn zwakke en sterke punten zijn. Ik kan het iedereen aanraden om een loopbaan traject te starten. Groeten en veel dank voor je perfecte hulp

Ronald

Coaching buiten eigen organisatie

Onlangs heb ik een loopbaancoaching mogen volgen bij Mariska. Ik heb bewust gekozen voor een loopbaancoaching buiten mijn eigen organisatie. Mijn vraag was, met een zo open mogelijke blik de coaching te volgen. En echt te ontdekken wat mijn kwaliteiten, mogelijkheden en wensen zijn. Dit is goed gelukt. De kracht van Mariska ligt, wat mij betreft, in het begrijpen van brandweermensen. (wij zijn toch net iets anders) Hierdoor heb ik het gevoel dat Mariska mij goed begreep in waar ik op vast liep. En door middel van goede testen, opdrachten en gesprekken mij op het spoor van een loopbaanplan heeft kunnen zetten waar ik 100% achter sta

Niels

Traject aanbevelen

Ik kan iedere brandweerman of vrouw dit traject aanbevelen bij jou omdat je jij je echt kunt verplaatsen in dit vak en daardoor de begeleiding op maat kunt maken en verschillende vacatures onder de loep neemt die na ons vak heel mooi aan zouden sluiten. Je bent een laagdrempelig, sociaal en vriendelijke vrouw die zich goed in de begeleidende persoon kan verplaatsen en zeker als je als persoon uit de brandweer wereld komt. Ik voelde mij door jou begrepen en dat zorgt voor groei, ik zou het zo weer over doen. Ik heb het als zeer positief ervaren en (nog) beter inzicht in mij zelf gekregen en ook meer zelfvertrouwen.

Anne

Ik had geen idee hoe ik interessant zou kunnen zijn voor de arbeidsmarkt

Het werd tijd om zo langzamerhand serieus aan mijn loopbaanplan te gaan werken en merkte al snel dat ik vastliep met mijn visie. Mijn blikveld was veel te smal en had geen idee hoe ik interessant zou kunnen zijn voor de arbeidsmarkt. En door mijn smalle blikveld ook niet goed een idee welke beroepen me aan zouden kunnen spreken, waar mijn capaciteiten liggen en wat bij mij past. Ik heb het coachingstraject positief ervaren mede door een rustige opbouw naar het uiteindelijke doel. Door het traject heb ik een beter inzicht in mezelf gekregen en daarnaast een beter inzicht in de arbeidsmarkt. Er is meer dan alleen de brandweer. Mijn hart ligt bij de brandweer, maar er is meer waar mijn hart een prima plekje kan vinden.

Joost

Ik ben gegroeid tijdens de sessies

Ik ben nog steeds super blij met het traject dat ik bij je heb gevolgd. En om het specifiek te maken: om vooral van mijn sterke punten te ‘’genieten’’ en die te gebruiken/toe te passen in mijn werk. Ook is ons traject een duwtje in mijn rug geweest om vooral ook mijn ogen en oren open te houden voor nieuwe uitdagingen binnen de organisatie. Onlangs ben ik begonnen met een tijdelijke klus binnen afdeling X. Zo leer ik de organisatie en collega’s toch weer op een andere manier kennen. Ik heb echt het gevoel dat ik tijdens onze sessies ben gegroeid.

Bas

Het traject heeft mij een aantal inzichten opgeleverd

Het traject heeft mij persoonlijk een aantal inzichten opgeleverd waar ik, hopelijk, de rest van mijn loopbaan profijt van ga hebben. Het traject was fijn, met een duidelijke scope en einddoel. In het traject waren de genomen stappen om het einddoel te bereiken mij steeds duidelijk, ik begreep waarom ik moest doen om tot mijn ontwikkelplan te komen. Mariska is een prettig persoon waarmee ik ook echt zaken die mij dwarszitten kan bespreken. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat alles goed concreet gemaakt werd, daardoor is het voor mij helder wat ik kan doen of moet doen om iets een bepaalde richting in te bewegen.

Patrick

Ik heb er weer vertrouwen in dat ook ik echt werkgeluk kan vinden

Ik heb ontzettend veel bereikt met het coachingstraject. Niet alleen heb ik een duidelijk beeld bij wat ik leuk vind om te doen, ik heb ook weer een duidelijk beeld van mijn talenten. Na een tijdje werken in een functie die niet helemaal bij mij past, was ik eigenlijk kwijt waar ik nu echt goed in ben. Mariska begeleidde niet alleen het proces naar het vinden van een functie die bij me past, maar zorgde er daarbij ook nog voor dat ik mij weer realiseerde waar ik goed in ben. Ik heb nu dus niet alleen een duidelijk beeld van wat ik nu eigenlijk wil doen, maar ben daar ook enthousiast over. Ik heb er namelijk weer vertrouwen in dat ook ik echt werkgeluk kan vinden.

Amber

Het traject was prettig en gestructureerd

Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen. Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk.

Marcel

Beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden

Ik ben met Mariska een loopbaantraject begonnen omdat ik goed in kaart wilde hebben wat bij mij past qua werk en waar ik gelukkig van word. Door praktijkoefeningen en gesprekken heb ik een beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, verder heb ik mijn CV in een moderner jasje gestoken en veel praktische tips ontvangen

Sandra

Training geeft duidelijk inzicht en houvast

Ik heb de sollicitatie training van Mariska als zeer prettig en nuttig ervaren. Er wordt je stap voor stap duidelijk gemaakt aan welke zaken je allemaal moet denken. Dat waren er heel wat, dus ruim van tevoren hiermee beginnen is echt een must. De hele procedure geeft je veel houvast wat je nodig hebt zeker in een tijd van solliciteren. De diverse filmpjes gaven mij een duidelijk inzicht en de nodige teksten per hoofdstuk waren een prima handleiding. Fijn dat je makkelijk alles kan herhalen, filmpjes gewoon even kan aanklikken en hup de info stroomt je toe. Mooie en duidelijke training. Ik heb deze training als heel fijn ervaren mede dat ik echt niet meer wist hoe solliciteren gaat anno 2020. Door de persoonlijke zorg, gedrevenheid, en positieve benadering heb ik dit als zeer prettig ervaren.

Marten

Mariska is betrouwbaar, eerlijk en prettig om mee te werken

“Mariska heeft mij in een paar sessies geholpen om mijzelf beter te presenteren bij sollicitatiegesprekken. Ze is betrouwbaar, eerlijk en prettig om mee te werken. Een echte vakvrouw die enorm veel plezier heeft in haar vak en dus in het helpen van mensen, waardoor je als klant je heel makkelijk snel op je gemak voelt.”

Kim

Mariska is een heel goede en positieve coach. Dankzij haar werkboek en kritische vragen ben ik meer te weten gekomen over mezelf en mijn carrièrewensen. Dankzij haar tips heb ik een goede cv en sollicitatiebrief geschreven en ben ik aangenomen op een functie die ik graag wilde bemachtigen!”

Monique

“De gesprekken hielpen me in het goed opstellen van een sollicitatie/motivatiebrief en hoe je een gesprek moet voorbereiden/benaderen. Ik had al 10 jaar niet meer gesolliciteerd. De gesprekken waren zeer leerzaam en praktisch. Ik heb onze gesprekken ervaren als een prima basis ter voorbereiding voor een sollicitatie procedure. Mariska, je bent prettig om mee samen te werken. Je kan snel schakelen als er een ‘tandje’ bijgezet moet worden. Een mensen mens, Respectvol.”

René

Daadkrachtige, positieve en professionele adviseur

“Mariska heb ik leren kennen als een daadkrachtige, positieve en professionele adviseur. Ik heb regelmatig medewerkers van de gemeente door haar laten coachen en zij heeft deze medewerkers goed verder kunnen helpen in hun loopbaan. Naast haar prettige persoonlijkheid weet zij tevens management goed mee te nemen in de trajecten zodat medewerkers kansen krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mariska is gedreven, enthousiast en heel fijn om mee samen te werken!”

Irene

“Ik heb inmiddels twee collega's uit mijn team geadviseerd met Mariska in gesprek te gaan om hun toekomstbeeld scherp te krijgen en keuzes te maken. Mooi om te ervaren hoe collega's de aanpak van Mariska positief waarderen en na een aantal gesprekken richting kunnen bepalen! Mariska neemt het vraagstuk niet over maar zet mensen aan het denken en aan het werk om hun antwoorden te vinden. Dat doet ze op een respectvolle manier, met aandacht en waardering voor verschillende talenten die mensen hebben. Moeilijke en confronterende vragen of thema's gaat ze daarbij niet uit de weg. Ik ben blij met het resultaat!”

Hildemarie

Spontane, motiverende, enthousiaste maar zeker ook professionele coach

Je bent een spontane, motiverende, enthousiaste maar zeker ook professionele coach! Na onze gesprekken heb ik een mooie profielschets gemaakt, mijn netwerk uitgebreid, nagedacht over toekomstige opleidingen en hier ook concreet afspraak over gemaakt. De gesprekken vond ik heel positief, openhartig en waardevol met goede tips en adviezen.

Joyce

Inzicht gekregen wie ik ben en waar ik voor sta.

Door het coachtraject heb ik inzicht gekregen wie ik ben en waar ik voor sta. Het coachtraject was confronterend en positief. Confronterend in de spiegel die ik voorgehouden kreeg en positief in de feedback die ik daarop kreeg. Je bent als coach kritisch eerlijk. Je zegt waar het op staat en geeft er geen draai aan.

Hans

Het was voor mij echt een eyeopener.

Het traject heeft mij heel veel opgeleverd. Door de opdrachten en de gesprekken met jou ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik inzicht gekregen in wat ik met mijn werk wil. Voordat ik aan het traject begon, dacht ik dat het voor mij tijd was om het roer qua werk om te gooien maar tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk blij ben met waar ik zit maar dat ik mijn werk en takenpakket anders moet inrichten. Dat was voor mij echt een eyeopener en ik had van te voren niet gedacht dat dat het resultaat van het traject zou zijn.

Ilona

Contact:

ME-Factor
Mariska Hidding
KVK – nummer: 60049545

Leidschendam | Den Haag

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

© 2024  ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: Prisca Visser