Plan een gratis skype / facetime sessie en krijg meteen handige tips om mee aan de slag te gaan.

Met plezier naar het werk. Nu én in de toekomst.

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Voordat je wilt starten, ben je natuurlijk benieuwd naar ervaringen en referenties van andere opdrachtgevers over mij als loopbaancoach. Dat begrijp ik. Onderaan de pagina staan enkele ervaringen. Ook op mijn LinkedIn profiel staan ervaringen. 

Ik werk en werkte onder ander voor de volgende organisaties:

• Gemeente Pijnacker-Nootdorp
• Gemeente Leidschendam-Voorburg
• Werken in Haaglanden
• DCMR
• Veiligheidsregio Haaglanden
• Veiligheidsregio Hollands-Midden
• Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
• Veiligheidsregio Groningen
• Brandweer Gelderland-Zuid
• Brandweer Drenthe
• Brandweer Flevoland
• Veiligheidsregio Utrecht
• Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland
• Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
• Rotterdam The Hague Airport

Ik bied naast loopbaanbegeleiding, coaching en sollicitatietrainingen ook ad interim adviesdiensten.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

referenties en opdrachtgevers van ME-Factor omgeving Den Haag

Diverse opdrachtgevers

Ik bied naast loopbaanbegeleiding, coaching en sollicitatietrainingen ook ad interim adviesdiensten. Ik werk en werkte onder ander voor de volgende (brandweer)organisaties:

• Veiligheidsregio Haaglanden
• Veiligheidsregio Hollands-Midden
• Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
• Brandweer Gelderland-Zuid
• Brandweer Flevoland
• Veiligheidsregio Utrecht
• Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland
• Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
• Rotterdam The Hague Airport

Benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Lees hoe anderen de coaching van Mariska Hidding van ME-Factor in Leidschendam, omgeving Den Haag, hebben ervaren. Misschien is dit ook iets voor jou?

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

Het traject was prettig en gestructureerd

Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen. Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk.

Marcel

Mariska is een heel goede en positieve coach. Dankzij haar werkboek en kritische vragen ben ik meer te weten gekomen over mezelf en mijn carrièrewensen. Dankzij haar tips heb ik een goede cv en sollicitatiebrief geschreven en ben ik aangenomen op een functie die ik graag wilde bemachtigen!”

Monique

Daadkrachtige, positieve en professionele adviseur

“Mariska heb ik leren kennen als een daadkrachtige, positieve en professionele adviseur. Ik heb regelmatig medewerkers van de gemeente door haar laten coachen en zij heeft deze medewerkers goed verder kunnen helpen in hun loopbaan. Naast haar prettige persoonlijkheid weet zij tevens management goed mee te nemen in de trajecten zodat medewerkers kansen krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mariska is gedreven, enthousiast en heel fijn om mee samen te werken!”

Irene

“Ik heb inmiddels twee collega's uit mijn team geadviseerd met Mariska in gesprek te gaan om hun toekomstbeeld scherp te krijgen en keuzes te maken. Mooi om te ervaren hoe collega's de aanpak van Mariska positief waarderen en na een aantal gesprekken richting kunnen bepalen! Mariska neemt het vraagstuk niet over maar zet mensen aan het denken en aan het werk om hun antwoorden te vinden. Dat doet ze op een respectvolle manier, met aandacht en waardering voor verschillende talenten die mensen hebben. Moeilijke en confronterende vragen of thema's gaat ze daarbij niet uit de weg. Ik ben blij met het resultaat!”

Hildemarie

Reacties workshops

• Prettig, informatief en activerend.
• Kort en krachtig en uitnodigend tot actie (inspirerend)
• Informatief, verhelderend en inzichtelijk
• Informeel en van een hoog professioneel gehalte.
• Positief, leuk overzichtelijke presentaties en 3 leerzame avonden
• Duidelijke enthousiaste uitleg
• Heel informatief en nuttig, vooral om een idee te krijgen over de hedendaagse manier(en) om werk te vinden.
• Zeer verrassend! Ik heb veel informatie van je gekregen. Uitgebreide workshops. Je nam de tijd om vragen te beantwoorden en kijkt niet op de klok en hand-out nagestuurd. Prima tips en ik kan er gelijk mee aan de slag.
• Je geeft aandacht en hebt een prettige presentatie gegeven. Zeer verzorgd.
• Professioneel advies in een ongedwongen setting.
• Veel nuttige tips die gebaseerd zijn op hoe de huidige arbeidsmarkt werkt.
• Onwijs bedankt voor een zeer boeiende en leuk opgezette workshop met veel interactie tussen jullie en de medecursisten. Vooral het ontdekken van elkaars talenten tijdens de een op een gesprekken waren zeer bijzonder om te doen. Mijn hartelijk dank daarvoor.
• Ik vond Mariska Hidding een zeer inspirerend en bevlogen spreker die het doel van de workshop en de planning niet uit het oog verloor. Veel dank voor de mooie workshop.
• Complimenten voor de gastspreker! We zijn flink aan het werk gezet, met leuke opdrachten!

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK – nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoach brandweer

Werk jij bij de brandweer? Als dé loopbaancoach voor de brandweer help ik je graag bij de volgende stap. Kijk op deze site.

© 2019 -2020 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan