Waar krijg jij energie van?

loopbaancoachtraject Den Haag | Leidschendam

Als jouw werk niet meer goed voelt.

• Waar ben ik nu eigenlijk heel goed in?
• Wat wil ik in mijn werk? Wat vind ik leuk?
• Waar krijg ik energie van?
• Wat vind ik echt belangrijk in mijn werk?
• Ik denk dat ik toe ben aan een nieuwe baan, maar wat wil ik dan?

Loop jij rond met één van deze vragen of gedachten? Dan help ik jou graag om de regie over jouw loopbaan terug te pakken, met als resultaat: meer werkplezier. Met loopbaancoaching bied ik jou de helpende hand om uit te vinden wat jij daarvoor nodig hebt. Hoe? Door samen aan de slag te gaan. Mijn loopbaancoaching staat bekend als to the point, praktisch en motiverend. Goed om te weten: deze werkwijze is perfect voor aanpakkers die écht aan de slag willen met hun loopbaan.

Kiezen voor loopbaancoaching

Ben jij zo’n aanpakker? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van een praktisch werkboek gaan wij samen in gesprek. Die gesprekken bereid jij thuis goed voor. Let dus wel: gecoacht worden vraagt om commitment. Tijdens ons traject moet je tijd investeren om de opdrachten voor te bereiden. Maar ik verzeker je: daar ga jij je hele (werkende) leven profijt van hebben.

loopbaancoachtraject Den Haag | Leidschendam

Als jouw werk niet meer goed voelt.

• Wat kan ik nu eigenlijk heel goed?
• Wat wil ik in mijn werk? Wat vind ik leuk?
• Wat vind ik echt belangrijk in mijn werk?
• Waar krijg ik energie van?
• Ik denk dat ik toe ben aan een nieuwe baan, maar wat wil ik dan?

Loop jij rond met één van deze vragen of gedachten? Dan help ik jou graag om de regie over jouw loopbaan terug te pakken, met als resultaat: meer werkplezier. Als loopbaancoach bied ik jou de helpende hand om uit te vinden wat jij daarvoor nodig hebt. Hoe? Door samen aan de slag te gaan. Mijn coaching staat bekend als to the point, praktisch en motiverend. Goed om te weten: deze werkwijze is perfect voor aanpakkers die écht aan de slag willen met hun loopbaan.

Kiezen voor loopbaancoaching

Ben jij zo’n aanpakker? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van een praktisch werkboek gaan wij samen in gesprek. Die gesprekken bereid jij thuis goed voor. Let dus wel: gecoacht worden vraagt om commitment. Tijdens ons traject moet je tijd investeren om de opdrachten voor te bereiden. Maar ik verzeker je: daar ga jij je hele (werkende) leven profijt van hebben.

1-op-1 loopbaanbegeleiding

Ben je al nieuwsgierig naar de onderwerpen die aan bod komen? Je kunt denken aan…

Wat zijn je talenten, waar ben jij nu echt goed in?

Waar kom jij voor uit bed, wat zijn jouw drijfveren?

Waar krijg jij energie van, en waarvan juist niet?

Wat vind jij belangrijk in het leven?

Inzicht welke functies en organisaties bij jou passen

Inzicht hoe jij jouw ideale functie kan gaan veroveren

Dit zijn allemaal puzzelstukjes die jij zelf invult. Al deze puzzelstukjes bij elkaar geven jou inzicht in wat jouw volgende stap is. In zeven 1-op-1 gesprekken praten we door op de opdrachten. Ik vraag door en help je om duidelijkheid te krijgen. Ik houd je een spiegel voor en confronteer je met wat je zegt en wat je uitstraalt. Op deze manier krijg jij inzicht in wat bij jou past. En uiteindelijk maken wij daar samen een concreet actieplan bij. Want daar draait het om: actie!

Wat levert dit jou op?

Je krijgt inzicht in je talenten, waardoor jouw zelfvertrouwen groeit.

Je leert jezelf beter kennen, waardoor je bewustere keuzes maakt.

Je ontdekt jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Je weet wat jij werkgevers te bieden hebt, en dit geeft je een voorsprong tijdens solliciaties.

Je weet wat voor jou belangrijk is, zodat jij met meer plezier aan het werk gaat.

Je gaat naar huis met een concreet plan waarmee je jouw nieuwe baan kunt vinden.

Lees hoe anderen de coaching van Mariska Hidding van ME-Factor in Leidschendam, omgeving Den Haag, hebben ervaren. Misschien is dit ook iets voor jou?

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

Het traject heeft mij een aantal inzichten opgeleverd

Het traject heeft mij persoonlijk een aantal inzichten opgeleverd waar ik, hopelijk, de rest van mijn loopbaan profijt van ga hebben. Het traject was fijn, met een duidelijke scope en einddoel. In het traject waren de genomen stappen om het einddoel te bereiken mij steeds duidelijk, ik begreep waarom ik moest doen om tot mijn ontwikkelplan te komen. Mariska is een prettig persoon waarmee ik ook echt zaken die mij dwarszitten kan bespreken. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat alles goed concreet gemaakt werd, daardoor is het voor mij helder wat ik kan doen of moet doen om iets een bepaalde richting in te bewegen.

Patrick

Het traject was prettig en gestructureerd

Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen. Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk.

Marcel

Beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden

Ik ben met Mariska een loopbaantraject begonnen omdat ik goed in kaart wilde hebben wat bij mij past qua werk en waar ik gelukkig van word. Door praktijkoefeningen en gesprekken heb ik een beter inzicht gekregen in mijn mogelijkheden. De coachingsgesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, verder heb ik mijn CV in een moderner jasje gestoken en veel praktische tips ontvangen

Sandra

Mariska is een heel goede en positieve coach. Dankzij haar werkboek en kritische vragen ben ik meer te weten gekomen over mezelf en mijn carrièrewensen. Dankzij haar tips heb ik een goede cv en sollicitatiebrief geschreven en ben ik aangenomen op een functie die ik graag wilde bemachtigen!”

Monique

Het was voor mij echt een eyeopener.

Het traject heeft mij heel veel opgeleverd. Door de opdrachten en de gesprekken met jou ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik inzicht gekregen in wat ik met mijn werk wil. Voordat ik aan het traject begon, dacht ik dat het voor mij tijd was om het roer qua werk om te gooien maar tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk blij ben met waar ik zit maar dat ik mijn werk en takenpakket anders moet inrichten. Dat was voor mij echt een eyeopener en ik had van te voren niet gedacht dat dat het resultaat van het traject zou zijn.

Ilona

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk, ook die laatste 15 jaar!

Ik was vastgelopen in mijn werk en ik moet nog zeker 15 jaar. Via mijn werkgever ben ik terecht gekomen bij Mariska. Het was niet even een recept ophalen om vervolgens gewoon weer aan werk te gaan, nee je moet hier wel iets doen... Middels leuke en soms minder leuke opdrachten en door kritische vragen word je wel met de neus op feiten gedrukt. Uiteindelijk is het, het allemaal waard. Na dit traject heb ik inzage in mijn eigen functioneren en heb ik tools aangereikt gekregen (zelf ontwikkeld zou Mariska zeggen) om deuren die voor mij gesloten blijven, te openen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en die laatste 15 jaar....... Kom maar op, ik maak er wat van.

Frits Groenendijk

De investering voor jouw loopbaantraject.

Investeer in werkgeluk.

Vanaf € 1.495,00
  1. We plannen samen zes individuele gesprekken, bij mij op kantoor in Leidschendam (goed bereikbaar én gratis parkeren) of via Zoom
  2. Je gaat aan de slag met het werkboek ‘Aan het stuur van je loopbaan’, met daarin veel vragen en praktische opdrachten;
  3. Tijdens het traject kun je altijd op mij terugvallen voor support en feedback per e-mail;
  4. Je ontvangt van mij een persoonlijke cv-check.
  5. Na afloop van het traject mag je nog een half jaar contact met me opnemen voor jouw vragen over of tips voor je loopbaan.

 

Zoals gezegd is mijn coaching to the point, praktisch en motiverend. Dat levert voor jou namelijk de beste resultaten op.

Denk jij ‘Dat wil ik ook!’? Neem dan direct contact met mij op.

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in. Je kunt me het hemd van het lijf vragen, en ik help je graag om de juiste keuze te maken.

Contact:

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK- nummer: 60049545

Leidschendam | Den Haag

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

© 2024ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: Prisca Visser